Allt och inget

Mina tre bästa träningsprylar

Jag har tidigare skrivit om prylar man ”behöver” för att kunna springa. I veckan har Camilla skrivit om sina tre bästa träningsprylar, och det ska även jag göra nu. Lite mindre fokus på löpning den här gången bara, för jag tränar ju faktiskt annat emellanåt också.

Så, mina tre bästa träningsprylar. Utan inbördes ordning.

 1. SATS-kortet 
  Jag har tränat på SATS i ungefär 1,5 år och jag älskar verkligen det. Utbudet av klasser och gym är enormt här i Göteborg. När jag än känner för att träna finns det en klass att gå på, och nu tränar jag ju dessutom med en PT där, så SATS känns verkligen som ett andra hem ibland.sats
 2. Göteborgsvarvetflaskan
  Den börjar bli lite sliten, trycket börjar liksom försvinna mer och mer. Men jag älskar att ha min vattenflaska från Göteborgsvarvet med mig till gymmet. Den påminner mig om att jag faktiskt har sprungit en halvmara och att jag ska göra det igen. Peppigt värre! Av en vattenflaska!goteborgsvarvet
 3. Mobiltelefonen 
  Ja, jag är kanske smått beroende av denna pryl. Men allt finns ju där! Musiken, all träningspepp från alla sociala medier, Sats-appen, anteckningarna. Och så vidare. Jag tror typ inte att det är möjligt att träna utan mobiltelefonen nära till hands. Jag har förmodligen fel.iphone
 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  13 december, 2015 at 07:59

  Haha den där mobiltelefonen. Jag har den också alltid med, mest för kameran. Sen vågar jag ändå aldrig ta selfies på gymmet… Anyway inför en tabataklass igår satt alla och pillade på sina mobiler. Då satte instruktören ner foten och förbjöd oss! Och plötsligt började alla prata med varandra. Så himla mycket trevligare faktiskt 🙂

 • Reply
  Victoria Karlsson
  13 december, 2015 at 09:22

  Hur enkelt som helst och inga konstigheter!

 • Reply
  Fredric
  13 december, 2015 at 10:51

  1. Har aldrig tränat på riktigt på något gym
  2. Har ingen Göteborgsvarvetflaskan (men har faktiskt sprungit en gång)
  3. Har aldrig haft någon mobiltelefonen när jag tränar

 • Reply
  Mari
  14 december, 2015 at 08:43

  =) Bra saker att ha med.

 • Reply
  Q-Vinna
  16 december, 2015 at 00:14

  3 bra saker 🙂 Vi har en Lilla Varvetflaska från 2009 som fortfarande hänger med.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: