Allt och inget

Ta mig tillbaka!

Jag har försummat mina läsare, och mina läsare straffar mig direkt genom att dra ner besöksstatistiken brutalt! Förlåt, ta mig tillbaka! 

De väldigt sporadiska inläggen de senaste veckorna har dock sin förklaring. Förra veckan slet jag som ett djur med att bedöma och sätta betyg och knyta ihop säcken på jobbet. I måndags avtackades jag (en helt surrealistisk upplevelse för övrigt) och igår började jag på mitt nya jobb med allt vad det innebär. Det är nya elever att träffa, nya kollegor att lära känna, nya kursplaner att sätta sig in i och nya inloggningar att få. Ja, ni fattar.

IMG_3482
Igår stupade jag i säng klockan 21, och nu har jag gjort andra dagen på nya jobbet och känner väl att jag börjat landa lite. Så pass att jag nog kan ta tag i bloggandet igen. Förlåt, ta mig tillbaka! Lovar att aldrig glömma er så här någonsin igen!

Och hörni. En glad nyhet! Imorgon ska jag träna för första gången på ett bra tag. Då ska nämligen alla elever och lärare springa milen i Skatås innan julavslutningen. Fatta grejen! Springa milen på arbetstid! Det är som att jag har hittat hem.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  16 december, 2015 at 17:06

  I´m still here! 🙂 Grymt att springa milen vid Skatås på arbetstid, själv käkade jag Lindtkulor på kursavslutningen här i Barcelona vilket kanske inte är exakt samma sak men fortfarande väldigt bra! 😀

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  16 december, 2015 at 17:11

  Jag lämnar dej aldrig! *insert stämmningsfulla stråkar* 😀

  Och ja, jag vet: bloggstatistik är en sån himla otålig liten typ: En bloggar nogsamt och regelbundet i flera månader och statistiken ökar sakta. Sen inträffar något och en är lite tyst i en vecka och allt dyker med ljusets hastighet. Då kan det kännas lite bittert :-/
  Bra grej dock: Det brukar hämta upp sej snabbt! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 december, 2015 at 17:47

   Jag kan ju verkligen hänga upp mig på det där med statistik och antal följare och så också.. Inte bra!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  16 december, 2015 at 18:58

  Värsta lyxen med Skatås på arbetstid! Verkar vara ett bra jobb du valt ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 december, 2015 at 20:25

   Eller hur! De har den traditionen på mitt nya jobb, att springa milen innan skolavslutningen. Bästa traditionen jag någonsin hört talas om.

 • Reply
  Ida
  16 december, 2015 at 20:53

  I’m here 🙂

 • Reply
  Katrin
  16 december, 2015 at 21:17

  Fint av dig att be om ursäkt för att du inte bloggat men vet du, det behöver du inte. Livet i övrigt behöver få plats, det är så otroligt viktigt!
  Å struta i besökarantal…vi som gillar det du skriver gillar det oavsett om det tar en eller sju dagar mellan inlägg

 • Reply
  Hanna
  17 december, 2015 at 00:18

  Jag är också kvar! 😀

 • Reply
  johdern
  18 december, 2015 at 21:37

  Grattis till nytt jobb och äsch, skriv när du känner för det, vi anpassar oss 🙂 (även om vi saknar dig)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: