Musik

Julmusik i löpspåret

Ska du träna något på julafton? En löprunda kanske? Det ska jag! Förra året gjorde jag inte det, men till mitt försvar var det typ -25 grader ute då, och där någonstans går ändå min smärtgräns. I år säger de att Luleå kommer bjuda på nollgradigt på julafton. Tragiskt men sant, har det kommit snö då kommer det vara kasst underlag att springa på, men det får gå. (Vad är det med vädret!?)

Nu är det drygt fem månader sedan jag var i Luleå senast, så ni kan tro att det längtanssuger lite i magen. Njuter av några lugna dagar i Göteborg nu, men helst av allt vill jag bara sätta mig på flyget och åka norrut!

Så här i julmysets och väntans tider ägnar jag lite tid till att visualisera julaftonens löprunda. Tänk va: sällan är gatorna så tysta och tomma på folk som på julaftonen. På sin höjd träffar man på en tomte. Sedan smakar skinkan extra gott och glöggen värmer fint i magen. Och medan jag väntar gör jag en ny spellista, fint anpassad för julens löprundor. Lite julmusik och några andra glada dängor. Kanske inviger jag den redan idag.

Listan hittar du här.

Ps. Gjorde också en lista med bara julmusik. Den blev skitbra. Lyssnade på den hela dagen igår. Jag är så julstämnig nu att det inte är klokt. Den listan finns här. Ds.

dsc02142

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  hopihopi
  20 december, 2015 at 09:49

  Planen är nog att ta en liten löprunda på julafton, men får se hur jag ”hinner”. Även om jag inte stressar nu vet jag (tyvärr) att det kommer att bli bråttom sedan. Men juldagen brukar redan vara betydligt lugnare, så senast då blir det en löprunda. God jul till dig!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 december, 2015 at 09:35

   Alltså julafton brukar ju alltid gå lite snabbare än man tänker. Får nog stiga upp i tid om jag ska hinna med en löprunda då, men jag hoppas att jag får till det!
   God jul till dig med! 🙂

 • Reply
  Mari
  20 december, 2015 at 09:51

  Ja jag ska springa på Julafton, har till och med fixat sällskap till den rundan 🙂
  Hoppas resan upp till Luleå går bra.

 • Reply
  Camilla
  20 december, 2015 at 10:26

  Ja, vart är vintern?! Galet väder. Nu ska jag spana in jullistan!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 december, 2015 at 09:36

   Blir helt galen, ska detta bli första icke-vita julen? Nej, jag vägrar!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  20 december, 2015 at 17:30

  Löprundan på julafton är lika gjuten som sillen, Kalle anka och risgrynsgröten ?. Med tomteluvan på !

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 december, 2015 at 09:37

   Åh, med tomteluva och allt! Det vet jag inte om jag vågar, känns som att jag skulle bli uttittad då! Fast det kanske kan glädja någon 😀

 • Reply
  Q-Vinna
  20 december, 2015 at 21:43

  Min julaftonstradition är ett skidpass. Ingen julafton utan en skidrunda 🙂

 • Reply
  Linnea
  20 december, 2015 at 23:21

  Jag ska springa på julafton!! I Dalarna verkarvdeybimte heller bli vinter.. ??

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 december, 2015 at 09:38

   Så störigt att det aldrig blir vinter! Men jul verkar det bli ändå, och det är ju tur det iaf 😀

 • Reply
  It's beginning to look a lot like Christmas - Träningsblogga
  21 december, 2015 at 09:32

  […] Veckans träning Hade storartade planer på att riva av ett styrkepass på gymmet idag, eftersom jag kommer vara utan tillgång till gym en stund framöver. Men så kom den såklart, den där förkylningen som alltid kommer så fort man slappnar av lite. Men det är nog bara en klassisk semesterförkylning som går över ganska snabbt. En sak är säker i alla fall, och det är att jag ska springa på julafton. […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: