Året var 2015

Det stora selfieåret

Jag fortsätter att summera året lite smått, och idag har vi kommit till året på Instagram! Eller vad ska vi kalla det? Selfieåret?

Jag är ganska glad över mitt instagramkonto. Jag skapade det i våras någon gång, då jag insåg att jag lade upp så många träningsselfies på Instagram och att mina ”vanliga” följare inte riktigt uppskattade det. Och hips vips, med ett träningskonto så var det plötsligt helt legitimt att lägga upp träningsbild efter träningsbild efter träningsbild! Och så verkade folk gilla det också, följarantalet sköt i höjden i somras och ligger nu på galna 1474! (Okej att en del förmodligen bara är spamkonton, men ändå.) Så jag fortsätter glatt att lägga upp mina svettiga selfies, tänk så fint att man hittat ett forum för det, självupptagen som man är (haha!).

Förutom att jag blir pepp av att få pepp på Instagram så blir jag också pepp av att följa folk på Instagram. Förutom några släktingar så följer jag uteslutande människor som i princip bara lägger upp träningsbilder. Känner jag mig osugen på att träna är det bara att öppna appen och så är jag direkt inspirerad. Det finns så många bra att följa där. Lovar att jag ska tipsa om mina favoriter i ett inlägg framöver!

instagram

Vill du följa mig på Instagram så heter jag såklart Träningsblogga även där. 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Camilla
  21 december, 2015 at 21:11

  Härligt! ??

 • Reply
  Camilla
  21 december, 2015 at 21:12

  Härligt! Instagram är grymt!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  21 december, 2015 at 22:04

  Älskar dina träningsbilder! Som sagt: peppig aura 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 december, 2015 at 22:19

   Tihi, nästa gång jag söker jobb ska jag skriva det i mitt personliga brev, att det sägs att jag har en peppig aura 😀

 • Reply
  Anna (orka mera)
  21 december, 2015 at 22:10

  Håller med, instagram är helpeppigt!

 • Reply
  Fredric
  22 december, 2015 at 06:47

  Ida Peppisen Aspviken 😉

 • Reply
  Tuss
  22 december, 2015 at 07:33

  Instagram är fantastiskt! Ett lätt sätt att bli peppad och inspirerad!

  Har startat en grupp på Facebook för träningsbloggar, gå gärna med och dela dina inlägg där för att inspirera andra!
  Länk: https://www.facebook.com/groups/938844996152006/

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 december, 2015 at 11:59

   Har såklart gått med i din grupp 🙂

   • Reply
    Tuss
    22 december, 2015 at 13:05

    Tack, vad kul! Startade den i förrgår så det är inte så många med ännu, men hoppas på att vi blir fler. 🙂

 • Reply
  Lina
  22 december, 2015 at 08:20

  Håller med om att instagram är fantastik ur peppighetssynpunkt, så även du!

 • Reply
  annamjansson
  22 december, 2015 at 10:46

  Du är superpepp!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: