Allt och inget

It’s beginning to look a lot like Christmas

Jamen, nu nalkas verkligen julen! Den står för dörren! Tipp tapp tipp tapp! Och så vidare. Och så är det måndag, så jag tänkte köra en lista, för listor fungerar bra på måndagar.

Veckans måndag
Spenderas än så länge i sängen, eftersom jag har semester. Ska dock åka till jobbet (helt frivilligt) en sväng eftersom jag vill få dit lite grejer från mitt förra jobb. Sedan ska jag packa och dricka glögg och lyssna på julmusik.

Veckans måsten
Ta mig till flygplatsen i tid, men det må väl vara det enda måstet. Förutom att njuta av ledigheten och så där då.

Veckans pepp
Att åka till Luleå imorgon! Att få träffa familjen och framförallt att få kramas med syskonbarnen. Och om jag har tur får jag snö också. Känns väl lite tveksamt dock, men hoppas kan man alltid.

Veckans träning
Hade storartade planer på att riva av ett styrkepass på gymmet idag, eftersom jag kommer vara utan tillgång till gym en stund framöver. Men så kom den såklart, den där förkylningen som alltid kommer så fort man slappnar av lite. Men det är nog bara en klassisk semesterförkylning som går över ganska snabbt. En sak är säker i alla fall, och det är att jag ska springa på julafton.

Veckans känsla
Totalt lugn. Faktiskt. Har visserligen packningen kvar, men igår köpte jag alla julklappar och det är längesen jag kände mig så här lugn och julstämnig inför jul. Julen är vanligtvis inte min favorithögtid, men i år känns det nästan så… Lugn och ro. Igår köpte jag en bok, en otroligt larvig en säkert, en chicklit med jultema – jösses så jag kommer njuta av den.

Och så bonus, veckans julmusik! Är otroligt nöjd med den här Spotifylistan jag gjorde, den går varm hemma nu.

img_2720

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mari
    21 december, 2015 at 15:49

    Vilken härlig lista =) Fina saker!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: