Allt och inget Länkkärlek

Min julklapp till nätets bästa bloggläsare

Imorgon är det julafton, och vad vore jag för en om jag inte gav mina vackra läsare en julklapp?

Kanske är ni precis som jag lediga i jul och njuter av välförtjänt vila, filmtittande, bokläsande och slösurfande? I så fall finns kanske tid att hitta nya, inspirerande människor på nätet. Människor som inspirerar till ett hälsosamt, tränande 2016? Människor som med sina ord och bilder inspirerar dig till att flytta dig från den slösurfande datorn ut i löpspåret eller till gymmet eller ut på en promenad eller upp till en fjälltopp?

Så, min julklapp till er: länkkärlek! Jag kan inte få nog av länkkärlek, tycker att det är en så himla bra grej! Varning för upprepning från tidigare länkkärleksinlägg, men det är ju så med bloggar; fastnar man så fastnar man.

Fem bloggfavoriter

Maria Gradin som jag har följt i hennes vanliga blogg ett tag har nu blivit en del av ”Team Women’s Health” och bloggar för tidningen om sin väg till Women’s Health halvmaraton. Kul för Maria, och kul för oss andra att följa.

Move it Mama är en av mina absoluta favoritbloggar. Det är på riktigt helt omöjligt att läsa denna blogg utan att skratta. I dare you! Testa! Förutom att skratta blir man också rätt pepp på träning när man läser den.

Emmi, som driver bloggen Explorista inspirerar också. Hon har bott i Barcelona det senaste halvåret, är nu hemma i Sverige för att fira jul och tar sedan sitt pick och pack och flyttar till Österrike. Så cool! Och så kryddar hon alla inlägg med fina bilder också.

Kari, hos För skojs skull, alltså jag vet inte vad det är med hennes sätt att skriva. Vet inte riktigt hur hon får till det. Men vissa människor har bara den där ”tonen”. Det är liksom underfundigt på något vis och himla himla trevligt och inspirerande.

Katrins äventyr. Jag tror inte att det var jättelänge sedan jag tipsade om denna blogg, men det tål såklart att göras igen. Det är här fjälltopparna kommer in i bilden, och fjälltoppar kan man liksom inte få för många av!

Ha nu en fin dan-före-dopparedagen, all kärlek till er och så hörni: kika under dagen in hos Anna och Charlotta som också utlovar julklappar i bloggform till sina läsare. Må väl och stressa nu inte ihjäl dig bara för att det är jul. Njut!

IMG_0834

 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  marinaefbg
  23 december, 2015 at 10:25

  Åh, två nya bloggar hamnade i min bloglovin! TACK
  Och riktigt God Jul till dig!
  /Marina
  http://mindrefett.blogspot.se

 • Reply
  Clara Edvinsson
  23 december, 2015 at 11:34

  Vilken härlig länkkärlek!

 • Reply
  Camilla
  23 december, 2015 at 12:05

  Underbart med länkkärlek! God jul!

 • Reply
  Min julklapp till er- mellandagsfys | Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  23 december, 2015 at 13:02

  […] julklappar hittar du hos Ida och hos […]

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  23 december, 2015 at 14:05

  Åh vad roligt med lite nya tips! 😀

 • Reply
  Kari
  23 december, 2015 at 14:55

  Tack för kärleken! Vilken ära att få stå på en så här fin lista, här finns både favoriter och en del nytt!

 • Reply
  Katrin -Katrins äventyr
  25 december, 2015 at 19:28

  Tack snälla för fin länkkärlek, precis som Kari så uppskattar jag det!! Roligt att du gav oss alla denna julklapp 🙂
  Hoppas du har en härlig jul!

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  27 december, 2015 at 23:36

  Tack för länken och kul att se att vi läser ungefär samma bloggar! 🙂 Två var dock nya, ska kolla in!

 • Reply
  Min julklapp till er- mellandagsfys - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  18 juni, 2016 at 23:01

  […] julklappar hittar du hos Ida och hos […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: