Året var 2015

Uppföljning av årets förhoppningar

Jamen jag tycker faktiskt att det är ganska kul att sätta upp mål med träningen. Det hjälper mig att fokusera och inte tappa det alltför länge. I början var mina mål väldigt specifika (springa si och så långt och si och så snabbt). 2016 tror jag att mina mål kommer vara lite mindre resultatfokuserade, och istället syfta mer till välmåendet. Nog för att välmående är ett resultat det också, men ni fattar.

DCIM132GOPRO
Inför 2015
skrev jag att jag hoppades på detta:

– att få vara hel och kunna fortsätta springa, gärna längre distanser än nu
– att träningen fortsätter vara en naturlig del av min livsstil
– att min kropp fixar att springa Göteborgsvarvet en gång till, och gärna på under två timmar
– att jag persar på milen
– att jag återigen får till rutinen med långpassöndagar

DCIM132GOPRO

Och hur gick det då?

Jomen, det var ju ljumsken som bråkade under slutet av förra året, men efter det har jag faktiskt (ta i trä osv) varit helt hel. Jag skyndade igång långsamt efter ljumskstrulet och det var nog ett vinnande koncept. Det ledde tyvärr till att jag inte kunde träna ordentligt till Göteborgsvarvet och att jag således struntade i att springa det, så det var ju en förhoppning som alltså inte gick i uppfyllelse 2015. Däremot persade jag på milen samma dag, så check på den! Långpassöndagarna har det väl också gått sisådär med, men några har det blivit och jag sprang ju faktiskt 22 km en dag, så lite check på den också ändå va!

Men det viktigaste för mig 2015 var, och är fortfarande, att träningen fortsätter att vara en naturlig del av min livsstil. Att älska träning, det var mitt största mål och det får jag väl påstå att jag fortfarande gör. Jag springer fortfarande flera gånger i veckan, och jag gillar det lika mycket idag, 2,5 år sedan min första stapplande runda, så (jätte)check på den punkten.

DCIM132GOPRO

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linnea
  25 december, 2015 at 14:05

  Så härligt att komma till den punkten att träningen är en del av livet och inget man måste tvinga sig till. När man nått dit ör det relativt enkelt att uppfylla resten av målen oxå. ☺️

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 december, 2015 at 14:48

   Ja precis, det är skönt när man inte behöver tvinga sig iväg varenda gång. Även om man fortfarande måste det ibland 😉

 • Reply
  Clara Edvinsson
  25 december, 2015 at 14:19

  Yay på det!

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 december, 2015 at 14:32

  Härlig läsning! Även om det inte alltid blir som man tänkt sig till 100 % brukar det bli ganska bra ändå. 🙂
  Ska bli spännande att läsa om dina 2016-planer. Sälen…… 😉

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 december, 2015 at 14:47

   Hehe, Sälen vore ju inte dumt alltså…. Får börja kika på 2016-budgeten lite snart! 😀

 • Reply
  Anna (orka mera)
  25 december, 2015 at 18:38

  Ja visst är det kul att gå tillbaka och checka av. Och de mål man inte lyckas bocka av kan man ju alltid spara till nästa år. Eller byta ut mot nya roligare. Väntar med spänning på planerna för nästa år 🙂

 • Reply
  Mitt stora träningsmål 2016 - Träningsblogga
  1 januari, 2016 at 13:53

  […] jättenoga med att målen går i lås, missar jag ett träningspass så är det inte hela världen. Målen inför 2015 gick det både bu och bä med, som jag har varit inne på […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: