Allt och inget

Idag är en annandag

DSC05974

Var visserligen ute och sprang en tur dagen före julafton, men efter två festliga dagar i rad känns det som att jag inte har rört mig på ett halvår utan bara suttit stilla och ätit och druckit, ätit och druckit. Är det någon som känner igen sig, eller är det bara jag? Det är som att kroppen är svältfödd på fysisk aktivitet, men i ärlighetens namn gör jag inte så stor ansats att göra någonting åt det… Till mitt försvar regnade det hela dagen igår och idag är det kallt och således världens största isbana ute. Nästan livsfarligt att springa då ju! (?)

Men imorgon tar jag tag i det där! Känns det för halt ute river jag av ett pass inomhus, lovar! Idag passar jag istället på att njuta av en av årets bästa dagar: annandag jul. Efter mycket att fira på julafton och juldagen är detta en riktig njutardag; pyjamas hela dagen och julfilmer i mängder. Jag älskar annandagen! Jag hade förmodligen njutit ännu mer av den om den hade inletts med en löprunda, men man kan ju ändå inte få allt här i världen.

DSC05978

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Höjdmeter! | Rund är också en form – Trail & Träning
  26 december, 2015 at 19:18

  […] Jag säger som Ida; Trots att jag sprang ett längre pass dagen innan julafton (dvs 3 dagar sedan) känns det som att jag inte har tränat på hur länge som helst. Varför känns det så, egentligen…?? […]

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 december, 2015 at 19:20

  Jag förstår PRECIS din känsla. Märkligt, eller hur…?! Tre dagar är ju ingenting….

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 december, 2015 at 12:37

   Jamen jag VET, helt galet! Idag måste jag verkligen röra på mig lite…

 • Reply
  hopihopi
  26 december, 2015 at 19:54

  Här är en till som bara har ätit och druckit under julhelgen… Jag känner mig som en rund boll för tillfället, idag blev det dock en promenad för att lite vakna till i kroppen

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 december, 2015 at 12:38

   Haha ja exakt så är man, en rund boll. Idag ska jag ut och röra på denna kropp litegrann!

 • Reply
  marinaefbg
  26 december, 2015 at 20:43

  Körde ett gympass och avslutade med 100 burpees idag – det kändes sjukt skönt!

 • Reply
  Mari
  27 december, 2015 at 09:57

  Vet precis vad du menar. Efter en dag utan träning frågade jag mig, undra när fasen jag tränade sist. haha.. 🙂 Hoppas du njuter!

 • Reply
  Springer ut julen! - Träningsblogga
  28 december, 2015 at 00:01

  […] stjärnklart och lugnt och det var verkligen helt underbart att vara ute och röra sig lite igen! Som sagt, det känns som att jag inte tränat på evigheter, fast det i verkligheten bara handlade om fyra […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: