Löpning

Springer ut julen!

DSC06073

En lååångsam runda på 5 km fick hjälpa till att smyga igång denna kropp efter julens slappa dagar. Kände mig i rätt bra form, det var kanske all extra mat jag ätit under julhelgen som gjorde det? Extra energi, liksom?

Om man i Luleå i slutet av december vill springa medan det är ljust ute, då har man en ganska kort tidsperiod som man måste passa, och jag hann inte riktigt det den här gången. Istället blev det en kvällsrunda då temperaturen krupit ner till -11, och det var otroligt lugnt ute. Träffade dock på två löpare och det förvånade mig lite! Men det är väl bara vi löpare som är knäppa nog att ge oss ut i mörker och kyla under söndagskvällen?


DSC06034

Ute var det stjärnklart och lugnt och det var verkligen helt underbart att vara ute och röra sig lite igen! Som sagt, det känns som att jag inte tränat på evigheter, fast det i verkligheten bara handlade om fyra dagar… Så nu känner jag som att jag ”på gång igen”. Ja, lite märkligt, men man har ju ingen tidsuppfattning när man är ledig.

DSC06056

Nu är min plan att få till någon slags träning varje dag resten av detta år, och det borde ju inte vara omöjligt med tanke på att det är ganska få dagar kvar av året? Jag älskar att avsluta året på topp, med träning, för jag vill aldrig känna att jag liksom gör en ”nystart” den första januari. Lite knäpp är jag, jag vet.

DSC06068

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  28 december, 2015 at 07:24

  Ser grymt härligt ut! Själv är jag tillbaka i plus 10 och regn. Not so fancy, men skönt att slippa icebugsen!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 december, 2015 at 10:44

   Nä det lät inte så fancy alls! Fast här är det -15 idag, så jag vet inte riktigt vilket jag föredrar… Brrr.

 • Reply
  Mari
  28 december, 2015 at 10:31

  Ser ljuvligt ut =)

 • Reply
  Rund är också en form!
  28 december, 2015 at 10:43

  Jag kände detsamma igår. Jag tror verkligen att all extra energi gör det…! 😀
  Kram M

 • Reply
  Beat the (winter) sun - Träningsblogga
  28 december, 2015 at 17:00

  […] skönaste: Utöver varmvattendebaclet fick jag även idag en fin löparupplevelse! Har ni hört talas om det här ”Beat the sun”, ett lopp där man liksom ska springa […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: