Löpning

Den enda löparen i hela världen

Man kan nog lätt tro att jag alltid är sugen på att springa. Jag är väldigt ofta det, men inte alltid. Igår kväll t.ex, då längtade jag verkligen till morgonen så att jag skulle få ge mig ut och springa igen! När jag vaknade imorse: not so much. Några sega timmar dröjde det innan jag till slut tog mig i kragen och drog på mig löparstassen och lunkade iväg.

DSC06303

DSC06315

Egentligen hade jag planerat ett längre pass på ungefär 12-13 km. Jag tänkte liksom köra en runda genom halva stan. Jag köpslog med mig själv och kom fram till att en kortare tur i alla fall är bättre än ingen tur alls, och så blev det så. Hade inte klockan med mig, men skulle tro att jag sprang runt 4-5 km.

Och så det här då: när jag väl var ute, och framförallt efteråt, då var det ju jätteskönt. Det är ju så med löpning, man ångrar väldigt sällan att man gjorde det.

DSC06282

DSC06313
DSC06266

Idag var temperaturen lite snällare. Ynka fyra minusgrader och det kändes nästan som vår (nåja). Fick köra med ett lager mindre på överkroppen och allt! Ute mötte jag exakt noll löpare, vilket fick mig att ångra dagens runda ännu mindre. Man känner sig alltid lite extra bra när man är den enda i hela världen (nåja) som är ute och rör sig.

DSC06265

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  annamjansson
  29 december, 2015 at 22:46

  Själv mötte jag jägare i skogen, det var inte lika kul…

 • Reply
  Mari
  30 december, 2015 at 08:30

  Bra jobbat! Och visst är det så, en ångrar sig vääääldigt sällan. Eller, typ aldrig.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 december, 2015 at 23:09

   Jag kan bara minnas en enda gång jag ångrade en runda. Och då ångrade jag den nog mest i affekt – efteråt har jag liksom inte grämt mig över att jag tog mig ut… 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 december, 2015 at 12:16

  Varför är det så där? Att man längtar när man lägger sig, men inte är sugen när man vaknar? Latmasken som kryper in i kroppen när man sover…? 😛

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 december, 2015 at 23:10

   Haha, ja det måste vara något sånt… Nu t.ex: ska strax sova tänkte jag, och imorgon bitti ta mig ut på en nyårsrunda – hoppas jag är lika sugen på den då som jag är nu :O

 • Reply
  Sandra
  3 januari, 2016 at 07:54

  Blir nästan mer pepp att ge mig ut när jag läser att det inte alltid är så lätt för andra. Superhärliga bilder i det här inlägget!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 januari, 2016 at 21:47

   Tack!! 🙂
   Och jag håller med om det, jag kan också bli pepp av att höra att alla inte har det superlätt faktiskt 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: