Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Mellandagsshopping för kyliga löprundor

Ni vet ju redan att jag blir lycklig som en gnu av att köpa nya löparrelaterade grejer. Lycklighetslistan ser ut ungefär så här:

 1. (alltså lyckligast) Löparskor
 2. Tajts
 3. Kompressionsstrumpor

Men allting platsar på den där listan. Det finns ingen löparrelaterad shopping som inte gör mig glad. Bara häromdagen jublade jag ju över ett par broddar (som tyvärr nu i efterhand inte är mina favoriter av löparprylar pga att de låter så himla mycket när man springer med dem på fötterna).

Igår tog jag och mamma en tur ut till Storheden, för att se om mellandagsrean i sportbutikerna heter duga i år. Jag får nog säga att de var riktigt kassa (i alla fall på XXL och Intersport där vi var), blev faktiskt otroligt besviken. Men oroa er inte, jag lyckades köpa något ändå!

Eftersom det var lite småkyligt att springa i -13 igår tyckte jag att det passade att köpa ett nytt underställ. Petade på de där fina i merinoull, men kan verkligen inte lägga 500 kr per del för ett underställ. Hade jag fortfarande bott här i norr hade jag kanske funderat på det, men det blir sällan så kallt i Göteborg att det knappt ens behövs underställ där. Men, ett rea-ställ från Craft fick det bli i alla fall. 199 kr, som hittat!

En annan sak som störde mig igår när jag sprang var att de där vanliga buffarna som jag kör med, de är alldeles för tunna för ordentlig kyla. De passar bättre när det är någon enstaka plusgrad och man behöver något att snyta sig i, men är det kallt och man vill att den ska värma halsen lite så duger den verkligen inte. Köpte därför en lite tjockare buffaktig sak från McKinley som jag redan älskar! Hoppas att det blir några kalla rundor till denna vinter så jag får mysa med den.

mellandagsrea

Och så var shoppingbegäret stillat en aning. Ibland misstänker jag att jag är något av en shopaholic. I natt drömde jag att jag hade slut pengar på kontot redan. Det var som tur var bara en mardröm, men ändå. Det hade lätt kunnat vara sant.

Har du mellandagsfyndat någonting? 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  29 december, 2015 at 13:34

  Den där buff-mojängen var ju för himla fin! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 december, 2015 at 15:27

   Eller hur! Och jätteskön och varm och go också 🙂 Gick utmärkt att springa i!

 • Reply
  Camilla Lind
  29 december, 2015 at 14:16

  haha! guilt free shopping! 🙂 😉

 • Reply
  johdern
  29 december, 2015 at 16:06

  Sportrelaterade grejer över lag tycker jag är härligt att köpa! Jag hittade en buff i merinoull (på Coop av alla ställen) härom dagen, inte rea men inte svindyr pga BARNvariant så jag köpte ändå! Och den är lagom till vuxna = har använt den både som halsduk, pannband och mössa nu – mycket nöjd 🙂

 • Reply
  Mari
  29 december, 2015 at 16:23

  Åh, älsk på sådan shopping =)

 • Reply
  Matsdotter
  29 december, 2015 at 18:52

  Så snygg buff! Älskar mönstret 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  29 december, 2015 at 18:57

  Nej inte än. Har letat, bläddrat, tänkt köpa, avvaktat. Behöver jag mer?
  Klart jag gör. Eller inte… Velar! *gaaah* När jag har velat klart, kommer allt vara slut. Haha! 😀

 • Reply
  hopihopi
  29 december, 2015 at 20:08

  Jag har inte shoppat något (ännu), måste tyvärr vänta på lite fetare bankkonto först. Men sen! 🙂

 • Reply
  Cecilia
  29 december, 2015 at 21:50

  En sån där buff runt halsen skulle jag behöva….det är mycket jag behöver hahaha Men den låter ju kanon för jag fryser jämt om halsen!!

 • Reply
  Anita
  30 december, 2015 at 11:32

  Efter att ha sprungit med broddar några vintrar så slog jag till på ett par dubbade skor innan jul, och jag måste säga att det är sån stor skillnad! Dom sitter fast, låter inte så mycket och vilket grepp man får! Jag kan verkligen rekommendera såna. Nu hade jag tur och hittade fjolårets modell för halva priset också men jag hade lätt kunnat betala fullt pris, för det är dom värda.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: