Året var 2015

Fem i topp

jetpack

Idag skickade WordPress ut statistik för bloggen för året som närmar sig sitt slut. 2015 försvinner snart, och kommer aldrig tillbaka! Det är snart dags att se framåt, men det är alltid kul att backa bandet litegrann också… Och med det sagt, här kommer de fem mest klickade inläggen hos Träningsblogga 2015.

Bloggårets topp 5

 1. Årets mest minnesvärda löprundor
  Det var så sent som den 17 december som det blev besöksrekord i bloggen och årets mest minnesvärda löprundor knep förstaplatsen som det mest lästa blogginlägget här någonsin. Anledningen uppdagades till slut, och det visade sig att självaste Göteborgsvarvet hade länkat inlägget på sin Facebooksida.varvet
 2. Yogapremiären
  Här hade jag just testat på SATS nya koncept ”Yoga for Athletes”. Anna hade också gjort det och hade en något mindre positiv upplevelse än mig, och tack vare hennes länk trillar det då och då fortfarande in folk till detta inlägg. Det var nog för övrigt första och enda gången jag gick på Yoga for athletes tror jag?
 3.  Lidingöloppet 2016
  Ojoj, de stackare som googlar sig fram till detta inlägg; så besvikna de måste bli. Här började jag nämligen spekulera i om det inte 2016 skulle bli året då jag utmanade mig och sprang Lidingöloppet. Längre än så kom jag aldrig med de planerna…
 4. Blir man konstig av yoga?
  Detta inlägg skrev jag redan 2014, men det hamnar ändå på topplistan över mest läst 2015. Det är faktiskt väldigt ofta det googlas i stil med ”må illa efter yoga” och hamnar här. Jag skrev det efter första gången jag testat yoga och efteråt kände mig lite smått illamående. Och hörni? Är det inte konstigt att två av mina mest lästa inlägg handlar om yoga? Jag som aldrig yogar! Förutom typ två-tre gånger då.IMG_1377Yoga på The Runner’s Convention i oktober.
 5. Hejdå skogen, nu är det jag och asfalten som gäller.
  Japp, årets mest minnesvärda och traumatiska löprunda platsade även den på topp-5. Det var ju den där gången jag instagrammade på liv och död.DCIM122GOPRO

Topp 5 kommentatorer

Och så kommer vi till det som gör bloggen så himla bra! Kommentarerna! Vad vore bloggen utan kommentarer och feedback från alla underbara bloggläsare? Jag tackar ödmjukt er alla som lagt in en kommentar eller två här under året som gått, och hoppas att ni fortsätter med det under 2016. Men lite extra kärlek till de fem som kommenterat allra mest, nämligen:

Malin, allas vår Rund är också en form.

Fantastiska Mari, med bloggen Do it for yourself.

Löpargurun Anna som alltid orkar mera.

Underbara, inspirerande Charlotta Sofia som Springer & Trimmar.

Fina Linnéa som driver bloggen Wine & Workout.

Tack tack tack alla ni som läser min blogg, den hade varit så mycket tråkigare att pyssla med om det inte vore för er!

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Camilla
  30 december, 2015 at 23:07

  Så roligt med statistik! Även om den har otippade inslag. Kul läsning!

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  30 december, 2015 at 23:39

  Det där inlägget om skogen och asfalten minns jag, det var det första inlägget jag läste på din blogg! 😀

 • Reply
  Anna (orka mera)
  31 december, 2015 at 06:54

  Haha, visst är det kul med statistik! Och ärofyllt att hamna på din kommentarslista 🙂

 • Reply
  Madde
  31 december, 2015 at 09:37

  Kikar in och önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år

 • Reply
  Mia
  31 december, 2015 at 11:39

  Varför hör inte wordpress av sig till mig med sånt här kul?! 🙂 Kram och gott nytt år på dig Ida! Ser fram emot att följa ditt 2016.

 • Reply
  Rund är också en form!
  31 december, 2015 at 12:54

  Statistik är skitroligt. Ett av mina mest besökta inlägg (är skrivet 2013) och sökorden är ”Blåmärke under foten”. Hur kan det bli så poppis liksom…? Haha!

  Gott nytt! ❤
  Kram M

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  3 januari, 2016 at 20:44

  Kul att reflektera över statistiken! Ha en underbar start på 2016!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: