Året var 2015 Löpning

Så springer vi rätt in i 2016!

31 december, 2015

Varenda nyårsafton sedan jag började springa har jag tagit en löptur denna dag. Nu har jag ju inte sprungit så himla länge, så långt ifrån alla mitt livs nyårsaftnar har förärats med en tur. Men ni fattar pressen jag har lagt på mig själv: nu får jag aldrig någonsin vara sjuk eller ens lite småförkyld på nyårsafton. Aldrig någonsin!

Så det var bara till att pallra sig upp imorse för att få till några kilometer innan det första av två nyårsfiranden. En kort, isig, blåsig, grådaskig löprunda blev det, men en nyårsjogg är alltid en nyårsjogg och nu har jag gjort den för tredje året i rad. Traditionen lever vidare!

Och med det passar jag på att önska er alla ett gott slut och ett gott nytt år! Ni är dubbarna på mina skor, jordgubbarna i min smoothie och vattnet efter min löprunda. Ha en underbar nyårsafton och ett fantastiskt 2016!

DCIM132GOPRO DCIM132GOPRO DCIM132GOPRO

 

11 Comments

 • Reply Mari 31 december, 2015 at 16:38

  Gott Nytt År 🙂
  Bra jobbat.. kramar

 • Reply Anna 31 december, 2015 at 17:06

  Jag älskar att springa på aftnar. Helst springer jag både på julafton, nyårsafton och midsommarafton. Känns som bästa firandet! Gott nytt år på dig

 • Reply Ida 31 december, 2015 at 17:22

  Härligt!!! Gott nytt år!!!

 • Reply Jens 31 december, 2015 at 17:41

  Försökte skapa en liknande tradition i dag. Sprang sylvesterloppet i Helsingborg i dag. Gott nytt år på dig

  • Reply Träningsblogga - Ida 1 januari, 2016 at 13:40

   Åh så kul att springa ett Sylvesterlopp! Det hoppas jag på att göra något år också, det låter som en perfekt nyårstradition! Gott nytt år!

 • Reply annamjansson 1 januari, 2016 at 13:35

  Typiskt bra tradition!

 • Reply Nyårsfirande och årets miss  - Träningsblogga 1 januari, 2016 at 22:15

  […] en typiskt bra historia. Startade dagen med att vakna utvilad, ge mig ut på den traditionsenliga nyårsjoggen, äta pizzalunch hos morföräldrarna och sedan bjudas på storslagen middag och förstklassigt […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: