Allt och inget

Nyårsfirande och årets miss 

Jaha. Här spenderas nyårsdagen på samma sätt som hos förmodligen ganska många fler här i världen. I sängen tittandes på film efter film. Inte så himla träningsbloggigt gjort av mig, men nog får man ta sig en sådan dag då och då.

Nyårsaftonen var en typiskt bra historia. Startade dagen med att vakna utvilad, ge mig ut på den traditionsenliga nyårsjoggen, äta pizzalunch hos morföräldrarna och sedan bjudas på storslagen middag och förstklassigt sällskap då syster med familj styrde upp nyårsfesten. Världsklass!

DSC06352 blogg43 DSC06410
Förutom att televisionen matade ut många filmer under nyårsdagen så öppnade också anmälan till årets upplaga av Blogger Boot Camp. Svårt att missa det – det kändes som att mina sociala medier direkt översvämmades med inlägg av folk som anmält sig. Folk som jag SÅ gärna skulle vilja träffa också. Man hänger ju en del i den här bloggvärlden, men man träffar ju aldrig alla dessa intressanta människor vars bloggar man följer och således på sätt och vis ändå känner ganska bra. Som läget (eller ja, ekonomin) ser ut just nu kommer jag dock tyvärr inte kunna åka dit. Det gör faktiskt ganska ont i magen när jag tänker på det, för jag hade verkligen inte tänkt missa det. Vi kan helt enkelt kalla detta för årets miss! Om någon vill sponsra en resa, hojta till… 

Läs om förra årets Blogger Boot Camp här! En underbar dag var det.

bloggerbootcamp

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 januari, 2016 at 22:32

  Åker förmodligen inte heller. Galet många saker att välja mellan hela tiden. Jag vill klona mig OCH vinna några miljoner…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 januari, 2016 at 12:30

   Haha, jaaa framförallt de där miljonerna skulle kunna underlätta känner jag! 😀

 • Reply
  Fredric
  2 januari, 2016 at 05:52

  Om Carmencita kunde dansa rörligt på film 1894 (https://www.youtube.com/watch?v=-hH8BMgpQnI) kan du nog vara med på BBC skulle jag tro 😉

 • Reply
  livetfrandenljusasidan
  2 januari, 2016 at 10:15

  Jag vill också gå, går varje år och älskar det. Men i år är nog bebisen här hemma för liten för att lämnas en dag 🙁
  Så om det känns bättre för dig – jag missar också. Suck.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: