Allt och inget

Nu är glada julen slut

Det var verkligen en glad jul. Och ett jättegott nytt år. Det är alltid så skönt att komma hem till Luleå, hänga med familjen och må bra. Sedan är det alltid lika jobbigt när man ska åka härifrån igen. Det blir aldrig mindre jobbigt, trots att jag inte har bott i Luleå på tio år (herregud!) nu. Idag har min bror åkt till Göteborg, så det i sig är ju inte så sorgligt eftersom jag förmodligen kommer träffa honom typ nästa vecka, men det är ju ett tecken på att festen, så att säga, är slut.

Juleå

Imorgon åker jag hem till Göteborg, och för att inte deppa ihop totalt har jag knåpat ihop en lista med saker som är skitbra med detta faktum:

 • Kan gå på pass på Sats igen.
 • Får tillgång till hela min garderob.
 • Kan lyssna på skithög musik utan att någon bryr sig (förutom möjligtvis grannarna)
 • Kommer att få lite rutin på träningen igen.
 • Ska börja mitt nya jobb ”på riktigt”, träffa alla nya elever osv.
 • Får sova i min egen säng.
 • Slipper isiga vägar (förhoppningsvis).
 • Kan åka till Nespressobutiken på Avenyn och köpa nya kapslar.
 • Kan strunta i att diska utan att någon märker det.
 • Kan ta nu-ska-jag-träna-selfies i spegeln utan att behöva se om någon ser mig göra det.

Nåja…

Det är alltid sorgligt att behöva säga hejdå, men det är ju en del av livet. Jag har inte heller någon riktig lust att flytta hem till Luleå igen, så det är liksom inget alternativ… Jag önskar helt enkelt att alla bara skulle flytta till Göteborg så jag kunde leva happily ever after!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  3 januari, 2016 at 18:29

  Vilket bra sätt, att göra en lista för att fokusera på de bra sakerna med att åka. 🙂

 • Reply
  Mari
  3 januari, 2016 at 19:30

  Åh, fantastiska att skriva en sådan lista. Att jag inte tänkt på de under alla år jag bott i Sthlm 🙂
  Hoppas resan hem går bra. kramar

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 januari, 2016 at 15:32

   Hehe, värsta snilleblixten! Har aldrig kommit på att göra en sådan lista förut.. 🙂

 • Reply
  annamjansson
  3 januari, 2016 at 21:03

  Borta bra men hemma bäst?

 • Reply
  Clara Edvinsson
  3 januari, 2016 at 22:07

  Visst är det sorgligt att åka ifrån ett ställe man gillar, men gillar man det inte bara för att det inte är vardag? Och när det blir vardag kanske det inte blir lika kul? Fast man ska alltid göra sitt liv till det roligaste, varje dag! Så jag tror du kommer komma in i vanliga rutiner igen (om det är det du känner för) och som du radar upp finns det ju en hel del fördelar med att bo i Göteborg också 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: