Allt och inget

Hjälp mig att bli bättre!

4 januari, 2016

Man sitter i sin lilla bloggbubbla. Man skriver och fotar och ofta får man respons på sina inlägg och blir glad. Men så sitter man ändå här och vill hela tiden bli bättre. Den dagen man inte orkar försöka bli bättre på saker, att utvecklas, har man då gett upp? I år vill jag i alla fall att min blogg ska bli bättre, jag vill fortsätta att inspirera, jag vill skriva bättre texter och lägga upp finare bilder. Jag gillar min blogg och publicerar bara saker jag är nöjd med. Men jag vill bli bättre!

Med inspiration av Anna har jag därför satt ihop ett kort (jättekort!) frågeformulär som jag skulle bli evigt tacksam om du ville fylla i. Bara lite så där om varför du egentligen läser min blogg, vad som inspirerar dig mest, vad du skulle vilja läsa mer om och så där? Det behöver bara ta en minut av din dag att fylla i den, och om du vill bjuda mig på den minuten så hittar du frågorna här. Du får vara helt anonym också, så fire away!

Under tiden ska jag passa på att flyga från Luleå till Göteborg och ta tag i vardagen igen.

DSC06265

 

 

 

7 Comments

 • Reply Mari 4 januari, 2016 at 15:45

  Done 🙂

 • Reply annamjansson 4 januari, 2016 at 17:30

  Kul med formulär!!

 • Reply hopihopi 4 januari, 2016 at 19:18

  Fyllde i!

 • Reply Sammanfattning av den lilla läsarundersökningen - Träningsblogga 5 januari, 2016 at 17:40

  […] och främst: tack snälla ni som tog er tid på att svara på min lilla enkät. Det betyder jättemycket för mig. Och det är kul att ni verkar uppleva min blogg ungefär så […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: