Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Prenumerationströja från Kari Traa

För ett tag sedan tecknade jag en prenumeration på tidningen I Form. Jag var lite nyfiken på att testa något annat än rena löpartidningar. Nu har jag fått två nummer och i ärlighetens namn är jag inte helt såld. I senaste numret, som man väl då kan se som nystarts/nyårsnumret var det så enormt mycket fokus på att ”slimma till sig”, gå ner i vikt och äta för att inte få en uppsvälld mage. Inte så himla träningspeppigt, om du frågar mig! Kommer nog att säga upp den prenumerationen.

Men en otroligt bra sak som kom från allt detta, det var den helt underbart fina och sköna tröjan från Kari Traa som man fick då man tecknade prenumerationen. Ja, jag kanske såg det som en bra ursäkt för att få testa tidningen… Träningskläder liksom, vem kan motstå sådana?

karitraa

Jag har ingenting från Kari Traa sedan tidigare, men har länge suktat efter kläder därifrån, för jag tycker ju att de är så snygga! Det stör mig inte ens att det var en rosa tröja jag fick, för den är så himla härlig. Denna tröja har jag skrotat runt i sedan jag kom hem igår, den är helt perfekt som en mysig hemmatröja, men jag tror nog att den funkar lite fint på löprundan som på något lågintensivt pass på gymmet. Skulle verkligen behöva en hel drös med snygga Kari Traa-tröjor, så att man alltid kunde gå runt i Kari Traa-tröjor. Vem sponsrar en ny garderob?

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Mari
  5 januari, 2016 at 15:24

  Alltid kul med en sådan premie 🙂 Men jag gillar tyvärr inte heller den tidningen så värst mycket

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  5 januari, 2016 at 15:45

  Vad fin den var! Har heller inget från Kari Traa men älskar allt som oftast designen, så glad på något vis 🙂 Eller jo förresten, ett par strumpor har jag allt 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 januari, 2016 at 16:23

   Oooh strumpor vill jag också ha! Har petat typ tusen gånger på att par ullstrumpor från Kari Traa, men nämns aldrig köpa pga så dyra :O

 • Reply
  Katta @ Move it Mama
  5 januari, 2016 at 16:28

  SÅ himla trist att träningstidningarnas fokus alltid ska ligga på viktnedgång. Jag antar att det är det som säljer, men tänk om någon tidning skulle våga sig på att vara lite normbrytande någon gång ibland. Tänk ett endaste nummer utan viktminskningstips – det hade varit grejer det!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 januari, 2016 at 17:43

   Eller hur! Läser vanligtvis mest rena löpartidningar, där brukar man tack och lov slippa sådant.

 • Reply
  Matilda
  5 januari, 2016 at 20:47

  Ser så skön ut! Känns bra att veta att jag inte är den enda som lockas av tidningarnas premier ibland… 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 januari, 2016 at 21:52

   Haha nej det är du verkligen inte… Jag går på allt som är gratis. Eller ja… ”gratis” då. 😉

 • Reply
  Ida
  11 januari, 2016 at 22:07

  Tecknade exakt samma prenumeration av exakt samma anledning. Ville ha tröjan, som är kalas som baslager när man ska springa eller gå med lånehund, men tidningen lämnar något mer att önska. Layouten är ful, texterna föga intressanta men framförallt finns det inget där som får mig att vilja bläddra i den igen. Jakten på en bra tidning går vildare..

 • Reply
  Malin
  16 januari, 2016 at 06:53

  Jag älskar Kari Traa! Har massor därifrån. Sköna, tillräckligt långa för mig som är lång, bra passform! Funderade ett tag på att försöka bli ambassadör för dem, kanske vore något för dig?! ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: