Allt och inget

Sammanfattning av den lilla läsarundersökningen

5 januari, 2016

DSC06523

Först och främst: tack snälla ni som tog er tid på att svara på min lilla enkät. Det betyder jättemycket för mig. Och det är kul att ni verkar uppleva min blogg ungefär så som jag tänker att mitt syfte med den är: fylld med träningsglädje, ärlighet och inspiration. Min beskrivning av bloggen på facebooksidan är ”Träningspepp utan att det blir klämkäckt”. Det verkar som att ni också tycker att det är så? Blir så himla glad av att läsa kommentarer som att ni själva blir pepp på att springa eller träna något annat när ni läser min blogg, då känner jag lite ”mission accomplished”.

DSC06512

Många av er nämnde att ni bl.a. läser bloggen för att jag finns i Göteborg och att ni gillar att se bilderna härifrån. Kul! Det inspirerar mig att visa ännu fler sådana och att ta mig till andra ställen i Göteborg än där jag alltid hänger, för att visa lite nytt. Någon efterfrågade tips på utflykter och löprundor i Göteborg, så det ska jag bli bättre på!

Ni vill gärna läsa mer om både styrketräning och löpning, och det gläder mig ju, för det är ju det jag gillar att skriva mest om. Ibland kan jag tycka att det känns tjatigt när jag beskriver mina löprundor, men det verkar som att ni gillar det ändå. Så glad för det, för jag älskar ju att skriva om dem!

DSC06459

Någon föreslog att jag skulle ha en frågestund någon gång, men det är jag livrädd för. Tänk om ingen ställer några frågor och så sitter man där med svansen mellan benen? Eller hur man nu sitter när man inte får några frågor.

Ni vill också gärna ha fler specifika tips på både styrkeövningar, upplägg inför träningen till Göteborgsvarvet och var man kan träna här i stan. Någon tycker jag ska satsa mer på fotona och någon annan undrar hur jag fotar mig själv i löpspåret.

DSC06464

Ja, det var några saker som ni nämnde, och tack tack tack för det. Jag har fått massa nya uppslag och inspirationen flödar. Jag kommer att fortsätta försöka att blogga varierat, samtidigt som jag kommer att lägga upp en plan för vårens träning inför halvmaran och såklart dela med mig av den.

Det går fortfarande att besvara enkäten om man vill det, men framförallt: tack för att du läser!

DSC06521
Ps. Alla bilder i inlägget är från dagens otroligt fina promenad upp till Redbergsparken. Jag behöver verkligen ingen snö i vinter om jag kan få fler sådana här fina soliga dagar. Då kan det dessutom få vara hur kallt som helst. Är mycket förtjust i solen har jag kommit fram till!

 

11 Comments

 • Reply Camilla 5 januari, 2016 at 17:57

  Inspirerande! Jag gillar allt i din blogg ?

 • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 5 januari, 2016 at 18:37

  Hur kunde jag missa att du haft läsarundersökning? Eller, jag råkade ju ta lite bloggsemester ett tag, det kanske var då:-) Nu har jag hur som helst fyllt i iaf. Bättre sent en aldrig 🙂

  • Reply Träningsblogga - Ida 5 januari, 2016 at 19:31

   Åh vad kul att du fyllde i ändå! <3
   Och välkommen tillbaka från lilla bloggsemestern!

 • Reply Mari 5 januari, 2016 at 18:37

  Ser fram emot att läsa och följa dig i fortsättningen 🙂

 • Reply Hanna 5 januari, 2016 at 19:03

  Jag har alldeles missat att du haft en läsarundersökning. Men jag tycker det var kul att se vad dina andra läsare tycker för så tycker jag med. Det där med frågestund skulle jag inte heller vilja ha. Jag la ut ett inlägg om en låt som jag tycker är pinsam att jag gillar och frågade läsarna vilken som var deras låt. Inte en kommentar blev det på det inlägget. Lite jobbigt faktiskt att ingen ville svara….

  • Reply Träningsblogga - Ida 5 januari, 2016 at 19:32

   Förstår det!
   Och så ändå en del av charmen med blogg, att man inte riktigt kan veta hur ett inlägg tas emot 🙂

 • Reply Emmi - explorista.se 6 januari, 2016 at 18:03

  Sent är bättre än aldrig, har svarat! Du är ju en av mina favoritbloggare, så bara fortsätt som du gör!

 • Reply Mindfulness i Göteborgs botaniska trädgård - Träningsblogga 9 januari, 2016 at 18:11

  […] av er gillar min blogg bl.a. för att den skrivs i Göteborg, och ni önskar att se mer härifrån samt att få utflyktstips och idéer på var man kan springa. […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: