Löpning

Årets första löprunda är gjord!

Det dröjde visst sex dagar in i nya året innan jag tog mig för att träna, men nu är det gjort! Det är också sista lediga dagen för denna gång, nu väntar en vår full med inte-röda dagar utan bara en massa jobb, jobb, jobb. Oj, lät jag bitter? Äsch då. Lite semestern-är-slut-ångest bara. När jag är igång med jobbet känns det nog bra igen. Men nu ska jag ju börja mitt nya jobb på allvar så att säga (var bara där några få dagar innan jul), så lite extra pirrigt är det ju. Mycket nytt att lära sig och nya elever att lära känna, men det ska nog bli bra.

skatås

Men till träningen då! Det var riktigt gott att få till en löprunda idag. Medan resten av Sverige verkar ha gnistrande snö så får vi i Göteborg vara utan. Det gör mig faktiskt ingenting, för sådana här dagar när solen skiner är det så himla fint ändå. Det var ganska många minusgrader och packat med folk i spåren runt Skatås, klart man vill ut och suga i sig solljus en sådan här dag!

goldenhour sun

För mig blev det en löptur på 6 km. Hade tänkt mig lite längre, men så kom bror på besök och man vill ju inte vara alltför ofin och vara ute jättelänge då. Men en liten stund fick han roa sig själv i alla fall… Jag sprang som sagt mot Skatås, tog en liten sväng där och sedan vände jag om och sprang hemåt, så jag hann aldrig ut på något motionsspår utan fick kryssa mellan alla promenerande människor. Men det kommer ju fler dagar, och det var en fin tur idag ändå!

Jag kan inte påstå att jag känner mig i mitt livs form direkt, men det ska jag nog kunna ändra på inom en snar framtid. Det börjar nog bli dags att lägga i en högre växel och kanske inte bara lågintensivträna och njutspringa. Mina lugna 6 km idag hör helt klart in i kategorin njutspring, men nu börjar jag se fram emot att strukturera upp mig (eller åtminstone min träning) lite. Försöker få ordning på mina tankar om hur jag ska tänka inför Göteborgsvarvet, och det går sådär. Men mer om det en annan gång!

Förresten! Se vilken fin mössa jag har! Den fick jag helt oväntat av en före detta kollega en dag. Hon vet att jag älskar ”Frost” (ja, fast jag är 31) och löpning (och då behövs ju bra mössor att springa i på vintern) och sydde den till mig. Så himla snäll!

ida

motionsspår

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Hanna
  6 januari, 2016 at 18:40

  Vilken härlig tur!

 • Reply
  Mari
  6 januari, 2016 at 18:41

  Härligt. Bra jobbat 🙂 finfin mössa också för den delen.
  Hoppas det går bra på jobbet imorgon! kramar

 • Reply
  Maria Gradin
  6 januari, 2016 at 19:12

  Det blir ett bra år! Känns konstigt att vardagen snart är tillbaka men det blir nog fint ändå. Lycka till med träningen och det nya jobbet. Härliga bilder föresten!

 • Reply
  Clara Edvinsson
  6 januari, 2016 at 20:11

  ÅH till löpning och ÅH till Skatås. Lycka till på ditt nya jobb… snygg mössa förresten!

 • Reply
  Sandra
  7 januari, 2016 at 08:33

  Det ser riktigt härligt ut!

 • Reply
  Tuss
  7 januari, 2016 at 09:10

  Ser härligt ut! Jag måste införskaffa ett par nya skor innan jag ger mig ut, de gamla jag har nu duger mest i löparbandet.

 • Reply
  Q-Vinna
  7 januari, 2016 at 16:45

  Njutrundor är så sköna!

 • Reply
  Rund är också en form!
  7 januari, 2016 at 19:54

  Superfin mössa! Klart man kan gilla tecknat som vuxen. Jag älskar shrek-filmerna. Åsnan är min idol! 😀
  Är du sugen på ett långt, lugnt pass MELLAN din högre växel, får du hojta. Det är dags för den där socialjoggen vid pratade om efter förra BBC va…? Hehe! 😉

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 januari, 2016 at 23:04

   Jamen herregud vad tiden går! Vi måste få till den snart! En helg inom en snar framtid!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: