Allt och inget Löpning

Dagens artikel i Göteborgs-Posten

Strax före jul träffade jag en journalist från Göteborgs-Posten. Vi drack en kopp kaffe och pratade om löpning. Jag var säkert helt osammanhängande och hoppade mellan historier, så där som jag lätt gör när jag pratar om det bästa som finns. Förra veckan fick jag reda på att artikeln skulle publiceras i GP idag, och stressade såklart upp mig över detta faktum hela dagen igår. Insåg att folk liksom, jaaa, alltså, skulle LÄSA den!

Och det har de gjort. En kollega har länkat den till sina idrottselever, gamla kollegor har hört av sig, brorsan har fått frågor på sitt jobb om det var hans syster i GP, t.o.m. självaste kaptenen för Facebooks största löparklubb lade upp artikeln. Sjuk grej att man liksom har legat där på folks frukostbord idag. Nästan så att jag får hybris.

Själv höll jag på att snubbla på min egen haka (pga att jag blev så förvånad att den typ ramlade ner till golvet) då jag svängde förbi Pressbyrån imorse för att köpa ett exemplar och såg mitt ansikte på förstasidan! Trodde det hade hänt viktigare saker i Västsverige, men det är klart; att jag springer ÄR faktiskt en viktig nyhet, det kan ju ingen förneka.

gp 2 gp1 2

Artikeln i sin helhet kan du läsa här. Även om det är lite smått pinsamt att läsa om sig själv så där, så tycker jag ändå att den var väldigt fint skriven. Hoppas att någon kan bli inspirerad och testa på det här med löpning. Det är ju faktiskt en jättetrevlig sysselsättning.

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Mia
  11 januari, 2016 at 17:03

  Supertrevlig och bra artikel. Tummen upp för din tid i rampljuset! Nu är det bara att öka 🙂

 • Reply
  Anna Jansson
  11 januari, 2016 at 17:22

  Skoj med tidningsartikel, i GP dessutom. Heja dig!

 • Reply
  Kari
  11 januari, 2016 at 18:23

  Kul att läsa det någon annan skriver om dig! Bra artikel dessutom.

 • Reply
  Åsa
  11 januari, 2016 at 19:03

  Heja dig!! Vad kul!

 • Reply
  Mari
  11 januari, 2016 at 19:29

  Tusan vad roligt 🙂

 • Reply
  Cecilia
  11 januari, 2016 at 19:41

  Men oj vad roligt 🙂 Tummen upp!!

 • Reply
  bureborn
  11 januari, 2016 at 19:56

  Kul! Roligt twist också med spårvagnen, som avdramatisrar det där med att börja springa. Kan säkert inspirera massor av Göteborgare att knyta på sig löparskorna!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 januari, 2016 at 14:46

   Ja, jag hoppas det! ”Så det är inte för sent för mig?” sa en på jobbet idag iaf! 😉

 • Reply
  Malin
  11 januari, 2016 at 20:19

  Vad roligt! Fin artikel också, som framställer löpning som något härligt! Kul med lite uppmärksamhet också.

 • Reply
  Clara Edvinsson
  11 januari, 2016 at 20:30

  Vad kul Ida!

 • Reply
  Victoria
  11 januari, 2016 at 21:07

  Så jäkla kul att du är med i Göteborgs posten!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  11 januari, 2016 at 21:56

  Jättekul! Som tur var är det inte lika läskigt att läsa om sig själv som att se sig själv på teve eller höra sig själv på radio. DET har jag hittills aldrig vågat 🙂
  Fin artikel!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 januari, 2016 at 14:48

   Hehe, jag har gjort grammatikfilmer som jag brukar tvinga mina elever att titta på. Hemma alltså. Skulle ALDRIG tillåta dem att se/lyssna på mina genomgångar med mig i rummet. Hemska tanke, rösten alltså! :O

 • Reply
  Matsdotter
  12 januari, 2016 at 08:01

  Så himla roligt! Heja heja 😀

 • Reply
  Att springa längre än man tidigare gjort - Träningsblogga
  19 maj, 2016 at 06:01

  […] över mina egna milstolpar så tänker jag givetvis på den där gamla historien om hur jag inte orkade springa efter spårvagnen och hur den fick mig att börja träna, men precis som Charlotta kommer jag istället prata lite […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: