Annan träning än löpning Tips

Online training

satsonline
Hörni, har ni testat SATS online training? Det är faktiskt så, att oavsett om man är medlem eller ej får man testa det gratis till och med den 14 januari. Ett par dagar kvar alltså, skynda skynda! Obs! Ej sponsrat inlägg, jag betalar massor för att träna SATS. Tänkte bara klargöra att jag bara gör reklam för att jag tycker att det är fantastiskt bra.

SATS körde en testperiod med inspelade pass för några månader sedan. Sedan försvann det hips vips, jag hann aldrig testa och var ganska besviken över att de hade lagt ner hela idén. Men det hade de inte! Istället har de filmat ännu fler pass, det är bara att välja och vraka beroende på vad man är sugen på att träna. Själv testade jag ju Yin Yoga igår.

onlinetraining

Okej, jag kanske inte ska ropa hej efter bara ett pass, men fler kommer det nog att bli. Just nu är jag lite sugen på att riva av ett kettlebell-pass. Med instruktör. Hemma! Ni ser ju hur det låter!

Passen verkar också (såklart kanske?) vara utformade för att kräva ytterst lite yta (3 kvm) och många pass är också ganska korta (runt 30 min) så det är nog relativt lätt att klämma in ett mitt i en halvt hektisk vardag. Det går ju mycket snabbare än att åka till gymmet i alla fall. Till vissa pass behöver man redskap, men till de flesta inte alls.

Som sagt, passa på att testa nu medan det är gratis. Vill du att det ska svida lite i rumpa och lår kan jag rekommendera ”Bootylicious”.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  12 januari, 2016 at 20:40

  Åh, det där ABsolution skulle jag vilja testa! Den här coren behöver (som vanligt) en omgång:-) Visst har du testat det? Är det bra?

 • Reply
  Anna Jansson
  12 januari, 2016 at 20:42

  Smart! Sen måste man vara SATS-medlem eller?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 januari, 2016 at 20:58

   Ja, hur smart som helst! 🙂
   Ja förmodligen är det säkert så… Om de inte har kommit på något smart onlinemedlemskap eller liknande kanske?

 • Reply
  Fredric
  13 januari, 2016 at 06:56

  Bara att mosa intervaller. Hemma. I soffan. Du ser det funkar ju! 😉

 • Reply
  Malin
  16 januari, 2016 at 06:49

  Men vilket bra tips! Måste nog testas ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: