Intervallpass Löpning

Dagens intervaller – och en utmaning!

Den stora intervallutmaningen

Jamen er kan man då alltid lita på! Jag ber om era bästa intervaller, och ni ger mig era bästa intervaller! Eftersom ni har bemödat er med att lämna intervallkommentarer kan jag ju inte bara låta dem vara, utan har istället bestämt mig för att det är dags för en intervallutmaning! Jag ska köra alla intervallpass ni har tipsat om, minst en gång. Då får jag ju testa ett helt gäng olika pass och kanske hitta nya favoriter? Jag tänker att man kan köra åtminstone ett intervallpass i veckan, så era tips räcker ju ett bra tag framöver! Fortsätt gärna att kommentera intervallinlägget, så kan utmaningen hålla på ännu längre. Och var gärna med och kör intervallerna du också! Här hittar du alla tips, och där får du gärna fortsätta att tipsa.

Dagens intervaller blev dock inga som ni tipsade om, utan jag tog inspiration av en kollega som springer mycket och också skulle iväg och riva av ett pass efter jobbet. 

Intervaller med fartökning

2 km uppvärmning
Intervaller med fartökning: startade bandet på 10 km/h, sprang en minut, vilade 30 sek, sedan körde jag vidare så fast ökade farten med 0,5 varje intervall tills jag var uppe i 15 km/h. Där började jag känna mig rätt slut! Vände sedan och trappade ner farten, på samma sätt; 0,5 varje intervall.
1 km nedjogg

Det hela tog ungefär 45 minuter, och japp: det blev svettigt!
IMG_4052

Gymtoalettselfie – det var INTE igår! Men nu ska det ju bli ordning och reda, så ni lär väl få er beskärda del av sådana framöver! 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Anna Jansson
  14 januari, 2016 at 19:06

  Bra jobbat!!!!

 • Reply
  Camilla
  14 januari, 2016 at 19:21

  Bra jobbat!!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  14 januari, 2016 at 20:10

  Vilken kul idé! Jag och intevaller är ju inte..eh..de bästa av vänner men just därför kanske jag skulle ta och hänga på. Vissa saker kan en ju lära sej att älska, visst? 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 januari, 2016 at 21:38

   Ja, gör det! Håller på att skriva ihop en lista med alla intervaller så de finns nerpräntade klart och tydligt i bloggen snart 😀

 • Reply
  idafriedmann
  14 januari, 2016 at 20:48

  Gilla på den!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  14 januari, 2016 at 23:02

  Kul idé att beta av alla! Ska bli spännande att följa 🙂

 • Reply
  Hanna
  14 januari, 2016 at 23:16

  Det låter som ett bra pass. Måste prova, tack för tipset.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: