Allt och inget

Med full fart mot sportlovet

Att jag är en impulsshoppare, det vet ni redan. Jag tänker fan (ursäkta språket) aldrig igenom mina inköp särskilt länge. Jag får liksom för mig något, och sedan köper jag det. Förresten så handlar det nog inte bara om inköp, utan om de flesta beslut här i livet. Eller, missförstå mig rätt nu: jag kan stå och vela i evigheter över vilken smak jag ska köpa på glassen eller om jag ska ha mörkrost eller mellanrost på kaffet, men större beslut – sådana orkar jag inte riktigt tänka igenom. Jag tror till exempel att det tog ungefär tio sekunder för mig att bestämma att jag skulle flytta från Umeå till Göteborg.

Nu har jag varit igång med impulshandlandet igen. Ingen pulsklocka eller ens någonting träningsrelaterat dock, nej, denna gång blev det en resa.

DSC06265

Ni förstår, imorse när jag stod och väntade på spårvagnen drabbades jag av en släng hemlängtan. Jag skrek lite inombords: ”Ska jag verkligen inte åka till Luleå någonting förrän till sommaren?! Det är ju bara februari!!!”. Gjorde arbetsdagen och så fort jag kom hem gjorde jag slag i saken och bokade en sportlovsresa till Luleå. Är så pass pepp på att träffa familjen och nästan lika pepp på att få lite vinter igen! Snö! Förhoppningsvis mer snö än i julas då det mesta bara var is. Tänk om jag skulle kunna lyckas låna ett par längdskidor av någon? Hur det än blir så kommer jag få springa på snö igen i alla fall, och det ser jag fram emot. Älskar vinterspring! Och så ska jag for sure till isbanan som inte fanns i julas eftersom det inte var tillräckligt kallt ute. Luleåpeppen!

Så om elva dagar bär det av norrut igen. Jag brukar aldrig åka upp på sportlovet eftersom det ligger så pass nära jul, så nu känns det nästan lite extra kul. Det känns ungefär som när jag pluggade i Umeå och kunde åka hem till Luleå över helgen, bara så där.

DCIM132GOPRODSC06218 DSC06144 DSC06201 DSC06313 DSC06303

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Mia
  4 februari, 2016 at 20:45

  Ska faktiskt till Luleå över dan den 16 februari. Tänkte på dig när chefen tvingade iväg mig på detta äventyr 🙂 Tyvärr hinner jag definitivt inte med någon snölöpning på de få timmar jag är där…

 • Reply
  Matsdotter
  5 februari, 2016 at 12:47

  Åh va kul att få åka upp igen då 🙂 Hoppas du får mycket snö 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 februari, 2016 at 08:44

   Ja, det ska bli jättekul! Alltid kul att göra något som man egentligen inte hade planerat att göra 🙂

 • Reply
  Maria Gradin
  5 februari, 2016 at 14:42

  Vad kul! Jag och barnen åker upp till Lycksele på sportlovet, så jag förstår känslan! ?

 • Reply
  Mari
  5 februari, 2016 at 16:59

  🙂 Härligt. Det gjorde du rätt i.

 • Reply
  Q-Vinna
  5 februari, 2016 at 22:29

  Välkommen! Vi kanske syns i Ormbergsspåren 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 februari, 2016 at 08:47

   Nämen åh, bor du därikring? Då kanske vi absolut susar förbi varandra i spåren, ska göra mitt bästa för att hitta ett par skidor den här gången! 😀

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  6 februari, 2016 at 17:53

  Tycker jag du gör rätt i! 🙂 Snöö åt folket!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: