Allt och inget

Veckans trauma: träningsblogg försvunnen!

Ni hann förmodligen knappt märka det eftersom ni var upptagna med att fira fredag, men nu ska ni få höra: bloggen låg nere igår! Många, många timmar!

Jag tyckte att det var ovanligt lite trafik hit igår, men tänkte att det förmodligen berodde på att folk var upptagna med att handla inför fredagstacosen, men så när jag kom hem från jobbet märkte jag vad det var. Bloggen låg nere. Vilket trauma!

Alltså nej, egentligen är det ju inte ett stort problem att en blogg ligger nere i några timmar, men jag hann få lite panik. Har nog utvecklat något slags beroende och jag trodde ett ögonblick att jag skulle förlora mitt lilla kärleksbarn. Jag kom dock ganska snabbt på vad problemet var. Jag hade helt enkelt glömt bort att förnya avtalet hos webbhotellet och betalar man inte för sitt hotell får man inte bo kvar, det fattar ju alla.

Men nu är jag tillbaka, allt är som vanligt och bloggen kommer inte släckas förrän tidigast den 5 februari 2017 om jag glömmer av mig igen. Och en sak är säker: med tanke på hur jobbigt det var att leva utan mitt lilla narcissistiska näste kommer denna blogg inte läggas ner förrän den här flugan som vi kallar ”internet” försvinner. Ni är så pass fast med mig nu.

DSC06481

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  6 februari, 2016 at 09:18

  Skönt att det var lätt att lösa iaf 🙂

 • Reply
  Jens
  6 februari, 2016 at 09:40

  Tur man slipper det. Har min på en server på jobbet! Skönt att se din uppe igen! Ha en skön Mello lördag 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 februari, 2016 at 11:26

  Oj vilken upplevelse?! 😮 😉

  Skönt att höra att vi inte förlorar dig i första taget…. 🙂
  Tror du har skrivit om det förut, men vilket webhotell hardu?

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 februari, 2016 at 12:45

   Hehe, ja det hade ju varit otroligt traumatiskt för er också, att förlora mig! Haha 😉
   Jag har City Network som webbhotell.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  6 februari, 2016 at 13:19

  Det var allt lite traumatiskt för mig också. När jag såg på bloglovin att det fanns ett inlägg jag ville läsa men inte lyckades… Jag hade inte ens några tacos att shoppa under tiden…. Gör aldrig så mot oss igen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 februari, 2016 at 19:20

   Hehe, lovar att jag aldrig ska utsätta dig för detta någonsin igen! 😀

 • Reply
  Liltraining - Maria Lavestedt Segeblad
  6 februari, 2016 at 15:29

  Puh tur att det gick snabbt att lösa då! ?

 • Reply
  Jojo
  6 februari, 2016 at 18:33

  Håller med de föregående talarna, dig vill vi inte bli av med i första taget!

 • Reply
  hopihopi
  6 februari, 2016 at 19:48

  Här trodde jag att det var min dator som strulade… Vilken tur att problemet var lätt att fixa

 • Reply
  Hanna
  7 februari, 2016 at 12:45

  Det skulle vara rena katastrofen om min blogg försvann. Också bloggberoende…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 februari, 2016 at 19:22

   Haha, ja men det är ju så himla kul med blogg så det är ju inte så konstigt! 😀

 • Reply
  Anna Jansson
  7 februari, 2016 at 18:23

  Hemska tanke!!! Tycker det är jobbigt om webhotellet har bekymmer liksom…

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: