Allt och inget

Sportlovsbucket

DSC06140

Nu är det inte länge kvar till sportlovet för oss här i Göteborg, och det är en otroligt välkommen vecka (även fast det nyss var jul). Det är alltid så här inför lov eller andra ledigheter; jag känner att jag inte hade kunnat jobba en enda dag till! Nu är det fyra dagar kvar att jobba och i år har jag bestämt mig för att njuta som fasen av min lediga vecka, inte bara sova bort den som jag nog brukar göra… Har därför knåpat ihop en bucket list för sportlovseckan, som ju skall tillbringas i norra Sveriges bästa stad: Luleå.

IDAS SPORTLOVSBUCKETLIST

 • Springa minst ett långpass genom cirka hela Luleå
 • Äta middag med barndomsvänner
 • Promenera alt. åka skridskor på isbanan
 • Låna ett par längdskidor av någon och ta en tur runt Ormberget
 • Ta en lång långpromenad på isen, gärna med en termos och soligt väder
 • Gymma alt. gå på något pass med syster (om hon fixar fribiljett!)
 • Krama syskonbarnen tills de blir less på mig
 • Se om snöborgen fortfarande är nedkissad
 • Läsa en bok
 • Göra några burpees på stranden
 • Gå alt. springa till toppen av Ormbergsbacken för lite obligatorisk utsikt-över-Luleå-fotografering

DSC06144

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linnea
  9 februari, 2016 at 08:37

  Låter som en mycket bra sportlovsvecka!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   9 februari, 2016 at 17:37

   Ja, eller hur! Nu gäller det bara att bocka av allt på listan också 😀

 • Reply
  hopihopi
  9 februari, 2016 at 09:51

  Låter som utmärkta planer det där!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  9 februari, 2016 at 11:54

  Oj redan sportlov! I skåne får vi vänta en vecka till. Fast vi som inte är lärare märker ju inte så mycket av det. Mer än att barnen är hemma och äter upp rest-lunchen 🙂 Låter som en härlig vecka i norr!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   9 februari, 2016 at 17:39

   Ja, det är verkligen jättetidigt med sportlov vecka 7! I Luleå har jag för mig att vi hade typ vecka 10. Men nu har jag ju vant mig såklart, så nu tycker jag det är rätt skönt 😀

 • Reply
  Clara
  9 februari, 2016 at 20:01

  Det låter verkligen så härligt! Önskar jag hade lov överhuvudtaget 🙁 😉

 • Reply
  Anna Jansson
  9 februari, 2016 at 22:02

  Bucket list är bra grejer! Hoppas du får ett bra lov 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: