Tips

Lite extra fredagspepp är vi värda

Det här har förmodligen varit tidernas längsta vecka, men nu är det i alla fall fredag, en enda arbetsdag till helg och sportlov så vi firar det med lite extra fredagspepp, tänker jag. Ni håller med om att det är en bra idé? Perfekt.

* Instagramkontot @Runnersbe kommer du skratta åt (med) om du har samma slags humor som jag, och det är säkert en fördel om du gillar löpning.

Beata har skrivit årets viktigaste och finaste blogginlägg. Jag tycker att alla ska läsa det, samt skicka en virtuell (eller typ telepatisk?) ros till hennes pappa.

* Idag efter jobbet ska jag äntligen köra tredje passet i intervallutmaningen. Har inte bestämt vilket det blir, men det kommer säkerligen bli otroligt jobbigt.

* Det är bara 99 dagar till Göteborgsvarvet! Det innebär att jag om 99 dagar kommer att vara i min absoluta toppform, och att det dessutom nästan är sommar.

Kudos till Anna som sprang ”typ” 28 km utan klocka. Hade jag sprungit 28 km utan att de registrerades i en klocka eller app eller dylikt så skulle jag… äh, jag skulle aldrig springa 28 km utan bevis på att jag hade gjort det.

Med det sagt: ha en fin fredag, ha en fin helg, ha ett härligt tacomys! Kommentera gärna inlägget med lite extra fredagspepp du med, har du läst/sett/hört någonting extra bra den senaste tiden?

DCIM132GOPRO

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  beatatjata
  12 februari, 2016 at 10:22

  Tack och virtuell och telepatisk puss 🙂

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  12 februari, 2016 at 10:47

  Härligt inlägg!

 • Reply
  hejaerika
  12 februari, 2016 at 13:34

  Ikväll byter vi ut tacon mot fläskfile med gorgonzola och svampsås. Äter annars tacos VARJE jävla fredag, hahah xD
  Ha ett skönt sportlov Ida 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: