Planering Sammanfattning

Träningsplanen för sportlovet

Då är det dags att stänga ännu en vecka, och konstatera att dagarna går alldeles för snabbt för att man ska hinna/orka med all träning man vill. Men jag har i alla fall kört två intervallpass, det ena i form av Indoor Running och 45 sek – intervaller, och så intervallutmaningen förstås. Hade såklart tänkt träna en massa i helgen, men känt mig så trött och sliten att jag prioriterat annat. En promenad till toppen av Göteborg fick jag i alla fall till.

goteborg

Veckan som kommer blir lite annorlunda än andra veckor, eftersom det är dags för sportlov (hurra!). Planen är att det ska bli en aktiv vecka utan alltför mycket soffliggande, men jag ska nog inte göra en dag-för-dag-plan utan istället ta veckan som den kommer. Hoppas på något längre löppass runt Luleå, och så en hel del långpromenader. Vi får se vad det blir! Måndagen är dock redan bokad och klar och jag är otroligt taggad för den! Jag menar, hur bra låter inte detta:

Åker till Luleå. Möter upp med syster för att träna på hennes gym. Jag testar två för mig helt nya pass: CXWORX och Soma Move. Utöver det hinner vi ta en stund för att kolla in systerdotterns dansträning som är på samma ställe. 

Så otroligt pepp på måndagen! Mindre pepp över att väckaren ringer klockan 4 för att jag ska hinna till flygplatsen i tid, men jag får väl ta en powernap när jag är framme, så det ska säkert gå bra detta. Folk har ju varit med om värre saker än att vara tvungen att stiga upp tidigt för att ha semester och åka och hälsa på sin familj.

En annan gång i Norrbottens finaste stad.

En annan gång i Norrbottens bästa stad.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  14 februari, 2016 at 17:55

  CXWORX är roligt, men satan så jobbigt! Och inte bara i magen 😉

 • Reply
  Rund är också en form!
  14 februari, 2016 at 18:14

  Hoppas du får en kanonvecka ”up there”! 🙂
  Kram M

 • Reply
  Anna Jansson
  14 februari, 2016 at 18:29

  Ha en kalasvecka uppe i norr! Och Som Emma säger CXWorx är skoj men satan så jobbigt.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 februari, 2016 at 19:59

   Haha, vilken tur att min syster har planerat att vi ska köra ett annat pass efteråt också då… ? Hmm, hur ska detta gå?

 • Reply
  Ida
  14 februari, 2016 at 19:21

  SomaMove är verkligen super. Jag önskar jag fick till det regelbundet varje vecka men det krockar med annan träning varje gång det är pass på gymmet.

 • Reply
  Mari
  14 februari, 2016 at 20:57

  Hoppas veckan i norr blir underbar 🙂

 • Reply
  Mia
  14 februari, 2016 at 21:12

  Ha ett härligt och rörligt sportlov Ida! Hoppas du känner min närvaro i Luleå på tisdag 😛

 • Reply
  Linnea
  14 februari, 2016 at 21:49

  Indoor Running verkar skitroligt. Nackdelen med att Bo som vi gör, ingen närhet till sånt nytänk. ☺️

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 februari, 2016 at 22:00

   Hehe ja det finns ju för- och nackdelar med allt 😀 Du får köra på med ditt outdoor running 😉

 • Reply
  Q-Vinna
  14 februari, 2016 at 21:55

  Äh, om jag som tant fixat Cxworks (inte så vältränad då) så fixar du det plättlätt + ett pass efteråt. Det tror jag 🙂 Lova att rapportera hur jobbigt det var.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: