Sammanfattning

Ett sportmaxat sportlov

Även om det inte är jättegratis (läs: det är faktiskt jättedyrt) att flyga mellan Göteborg och Luleå så är jag väldigt nöjd med mitt beslut att spontanboka en sportlovsresa till fina Norrbotten. Jag har verkligen haft en kanonvecka. Vädret har varit med mig och underlättat då jag skulle göra detta till ett aktivt sportlov. Förutom det som är det bästa med att åka norröver, dvs. att hänga med familjen och krama syskonbarnen så jag har hunnit med en hel del fysisk aktivitet i form av saker jag inte gör i vanliga fall (och spenderat nästan hela veckan i underställ och täckbyxor). Mycket kul!

Till exempel har jag:

Åkt skridskor och spelat hockey (jaja, att skriva hockey var väl kanske till att ta i).

skating

Åkt skidor och fått en ny slags respekt för nedförsbackar.

DSC07839

Sprungit en mil på känsla.

DCIM133GOPRO

Gått långpromenad på isbanan.

isbananlulea

Testat CXworx och Soma Move och yogat på vardagsrumsgolvet.

DCIM133GOPRO

Jag gjorde en liten bucket list för sportlovet, och tycker faktiskt att jag har varit ganska duktig på att bocka av den.

Sedan är det ju tyvärr precis som vanligt, dvs. att det känns som att ledigheten gick lite väl snabbt och efter detta lov känner jag att jag skulle behöva en vecka för att återhämta mig från lovet… Men livet fungerar ju inte så, så en får pallra sig upp tidigt och åka till jobbet imorgon ändå… Men! Faktiskt med förnyad energi, tror jag. En vecka i den norrbottniska luften gör alltid gott.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  21 februari, 2016 at 16:29

  Vilken härlig vecka! Sportlov skulle verkligen vara härligt att ha!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  21 februari, 2016 at 17:43

  Du får flytta till skåne. Här börjar sportlovet i morgon….
  För egen del innebär det dock ingen skillnad, mer än att lunchresterna inte räcker för att dottern är hemma och också behöver mat 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  21 februari, 2016 at 18:25

  Är imponerad av allt du hunnit med. Värsta sportlovsproffset ju! 🙂

 • Reply
  mari
  21 februari, 2016 at 20:03

  Ser fram emot min sportlovsvecka också, jobbar dock. Men såå skönt ska det bli =)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: