Allt och inget

Sjukanmälan

Igår kväll skrev jag ett inlägg om hur det var dags för en riktigt ordentligt effektiv vecka. Det skulle jobbas hårt och tränas likaså. Nu har ju en vecka ganska många dagar, så kanske blir det så i slutändan, men de här första dagarna lär i alla fall gå på otroligt lågt tempo eftersom jag vaknade med någon slags feberförkylning idag. Inget jobb alltså, och sannerligen ingen träning.

Inte så bra tajming kanske, då jag idag tar över Bloggar om hälsas instagramkonto, som jag hade tänkt fylla med färska träningspeppiga bilder! Men jag har nog några ess i rockärmen, som man säger, så det kommer inte vara ett bildlöst konto i veckan. Och nu när vi ändå är inne på ämnet: följ @bloggaromhalsa på Instagram!

Så, med det sagt… Idag är planen:

– dricka ingefärste – bläddra i tidningar om träning – läsa bloggar (varsågoda att blogga mycket!) – sova – sova – sova – kolla Netflix – äta glass – 

En gammal springbild som förmedlar dagens känsla ganska bra.

En gammal springbild som förmedlar dagens känsla ganska bra.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Fredric
  22 februari, 2016 at 08:31

  Helt rätt, man ska inte träna när man är förkyld och har feber. Sedan får du vara förkyld för mig också, så att jag inte blir det, för jag har nog bara varit det en gång de senaste ca. tio åren.

 • Reply
  Mari
  22 februari, 2016 at 19:09

  Och jag gick in i den nya veckan på exakt samma sätt… Krya på dig!

 • Reply
  Åsa
  22 februari, 2016 at 20:20

  Huuu. Stackars dig! Vila nu ordentligt, så att du snart är på G igen!

 • Reply
  Anna Jansson
  23 februari, 2016 at 21:51

  Krya på dig!

 • Reply
  Ida
  23 februari, 2016 at 22:41

  Åh nej! Krya på dig!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: