Bloggar om hälsa

Intervju hos Bloggar om hälsa

Denna vecka roddar jag Bloggar om hälsas instagram, och inte nog med det: nu finns det även en intervju med mig att läsa på hemsidan. Där avslöjar jag t.ex. det superhemliga knepet för att orka springa längre än man tror, och det får man ju inte missa. Så, klick klick.

Man har egentligen ingen plan, men hoppas på att det kan bli en lång tur. Man har inga tider att passa, har inte bråttom någonstans. Man springer och benen går av sig själva på något vis. Det är en svår känsla att beskriva i ord.

DCIM129GOPRO

Jag är så himla förtjust i nätverket Bloggar om hälsa. Så glad att få vara en del av det. Vi är just nu femton kvinnor som driver nätverket tillsammans, och vi är en bra blandning människor med olika fokus och infallsvinklar. Vissa av oss är löpare, andra cyklister och simmare, några är personliga tränare och en del lägger upp recept på goda grejer. Vår gemensamma nämnare är att vi tycker att hälsa är en bra grej. Läser du min blogg är jag säker på att du kommer hitta några nya favoriter bland mina bloggkollegor på Bloggar om hälsa.

Länkar till alla bloggar hittar du på hemsidan.
Du kan också följa oss på Facebook och Instagram.

 

bloggaromhalsa

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  23 februari, 2016 at 18:20

  Åh vad roligt att läsa =)

 • Reply
  Matsdotter
  24 februari, 2016 at 10:06

  Så kul att ni har dragit igång Bloggar om hälsa! Så bra att ha er samlade 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: