Länkkärlek Tips

Tips från soffan

tips

Jag är ju hemma från jobbet och min tid spenderas sovande, Netflixtittande, bok-, tidnings- och bloggläsande. Här är några bra grejer jag har sett/läst och gärna tipsar om.

I bloggarna

Vilket ansvar har vi som bloggar om hälsa och träning när det kommer till träningshetsen som verkar råda? 
Denna diskussion dyker upp då och då i bloggsvängen, och nu är den igång. Malin, Charlotta och Emma ger sin syn på det hela, de tycker både lika och olika. Det är en intressant men väldigt svår diskussion, tycker jag. Har försökt att formulera mina egna tankar kring ämnet, men misslyckats kapitalt, så jag låter det vara. Jag har så smått varit inne på temat förut, då jag frågade mig vad som egentligen är snabbt och långsamt.

Höga Kusten Winter Classic
Missa inte Sofie Lanttos fantastiska bilder från helgens Höga Kusten Winter Classic. Och passa på att titta på videon också. Vilken grej va, tre dagars vandring mitt i vintern så där. Blev nästan sugen… Här kan du läsa mer om snöskovandringen längs Höga kusten.

Bloggare i Åre
På tal om fin, vintrig natur… Ett klick in till Linda gör inte utesuget mindre direkt. Hon har varit i Åre och hängt med några av mina favoritbloggare och alltså i helt storslagen natur. Och här ligger man i sin soffa och kollar Netflix. 

Boktipset!

Jag är jättedålig på att läsa böcker, förutom när jag är jätteledig. Det finns ju så mycket annat som pockar på ens uppmärksamhet. Förra veckan när jag flög började jag läsa en bok och är faktiskt helt fast i den nu. Önskar verkligen att jag läste mer, för jag älskar det när jag väl gör det. Hursom. Boken heter ”Sharp Objects” och är skriven av Gillian Flynn. Någon som läst?

En annan bok jag är sugen på att läsa är Rune Larssons ”Löparglädje” som utkom förra veckan. Och jag har fortfarande inte läst Markus Torgebys ”Löparens hjärta”. Så mycket att läsa, så lite tid.

gillianflynn

Bonustips – När man blir kapad på Netflix

Igår när jag skulle se ett avsnitt av en serie på Netflix upptäckte jag att där plötsligt var en massa nya profiler på min användare. Märkligt, eftersom jag är den enda med tillgång till mitt Netflixkonto. Loggade in på Netflix på datorn och märkte att någon uppgraderat mitt konto från en skärm till två skärmar med HD. Förstår ni paniken? Trodde hela min identitet skulle bli stulen, ni vet som i den klassiska filmen ”Nätet”?

Så vad gör du då om någon kapar ditt Netflix-konto? 
1. Ändra lösenordet (!!!)
2. Gå till inställningar och välj Log out from all devices.
3. Hör av dig till världens bästa support, nämligen Netflix support! Alltid tillgängliga för chat och supersnabb hjälp.

netflix netflixaccount

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  La Linda / Better Bloggers
  23 februari, 2016 at 12:58

  Tack för kärleken! Ja, jag hade det himla bra där uppe, det ska jag inte sticka under stol med. 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  23 februari, 2016 at 13:03

  Krya på dej fining! Ja, sjukt svår diskussion det där, att inte censurera sej själv totalt samtidigt som en måste vara medveten om problemet. Tänker att en får göra sitt bästa och undvika de värsta grejerna iaf. Fast det är svårt. Någon kan ju faktiskt må dåligt av att en pratar nyttig mat och postar en bild på en smoothie bowl, så som jag gjorde igår. Fast då kanske inte min blogg är något en ska läsa heller.
  Gaah, vad läskigt med Netflix. Vilka fräcka typer det finns. Tur att de gick på en nit och tack för tipsen!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 februari, 2016 at 17:01

   Precis, alla är ju så olika. Det är tur att man får välja vad man läser! 🙂

 • Reply
  Åsa
  23 februari, 2016 at 13:12

  Jag har ganska nyss läst Gillian Flynns bok och tyckte att den var bra, om än inte lika bra som Gone girl. Torgebys bok gillade jag jättemycket, däremot. Och Runes måste jag kolla upp!!!

 • Reply
  Fredric
  23 februari, 2016 at 16:08

  Spännande med en bok av Rune Larsson, han är ju en av Sveriges genom tiderna intressantaste löparprofiler. Bara 54 kr för 235 sidor (Bokus).

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: