Resa

Ser fram emot New York, New York

Om man inte är jätteny här så vet man att jag var i New York i somras. Det var en fantastisk resa. Jag reste ensam, och njöt av varenda sekund. Jag blev faktiskt så pass betuttad av NYC att jag pratade upp staden för mina föräldrar så mycket när jag kom hem, att vi tillsammans bokade en resa direkt. Och trots att det har varit mörker och vinter så har tiden gått ganska snabbt, och det är snart dags! Det är bara en månad till påsk, och i påsk är jag i NYC. Är lite extra glad också över att mamma och pappa ska få se New York för första gången, och att jag får vara där när de gör det. Det är ju en rätt häftig stad att uppleva.

NYC1 (1)

Några saker jag verkligen ser fram emot är att springa i Central Park, se musikalen Chicago, åka upp till Top of the Rock, se New York Rangers spela hockey i Madison Square Garden (man får beta av idrotterna, förra gången såg jag Yankees), köpa något nytt träningsplagg på Lululemon och Victoria’s Secret. Kanske även på Jack Rabbit. Och så blir det väl några favoriter i repris, som t.ex. att stiga upp tidigt och åka färja till Staten Island, och så måste vi ju till High Line förstås. Och vi ska tydligen promenera på Brooklyn Bridge och åka och titta på Vänner-huset.

friendsbuildning greenwichvillage

Det är lite dåligt med lopp när vi är där, det hade varit kul att springa ett till, men får eventuellt skippa det. Scotland Run anordnas visserligen samma dag som vi åker hem, men det kanske blir lite småstressigt och då kan det ju kännas lite onödigt, även om det hade varit sjukt kul att springa ett lopp i Central Park. Förresten, om du vill springa lopp i New York, så verkar det anordnas sådana var och varannan dag i den där staden, även om det nu är lite stiltje just runt påsk.

Jag fick många, fina tips om saker att se och göra förra gången jag skulle till NYC, men har du några fler på lager: släng gärna in en kommentar! Ska verkligen, verkligen ta tillvara på den där veckan.

manhattan statenislandferry

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Katta @ move it mama
  25 februari, 2016 at 11:31

  Ja men gud så härligt! ÄLSKAR NY!

 • Reply
  Mia
  25 februari, 2016 at 12:40

  Det där kommer ju att bli toppen! Och kul att få visa päronen runt också 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  25 februari, 2016 at 14:19

  Jag vill också! Gav säkert alla mina tips senast, så jag ska inte bli tjatig 🙂 Men ja, drick god cappuccino, njut av solen, atmosfären och ha en fantastisk tid! Typ så.

 • Reply
  Emma
  25 februari, 2016 at 16:17

  NYC skulle jag också vilja åka till! Jag är inget fan av stora städer, men just NYC känner som ett måste här i livet 🙂

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  25 februari, 2016 at 19:27

  Åhh, New York, New York! Musikal är grymt, så roligt att gå på Broadway. Och du missar väl inte himmelskt goda cupcakes från Magnolia bakery som var med i Sex and the city?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 februari, 2016 at 20:11

   Åh ja Broadway! I fjol när jag var där såg jag både en musikal (Wicked! Så bra!) och en pjäs (The curious incident with the dog in the night-time, MAGISK!).
   Får skriva upp Magnolia Bakery! 🙂

 • Reply
  Mari
  25 februari, 2016 at 19:43

  Vad kul att resa tillbaka och även få med föräldrarna 🙂

 • Reply
  Katrin
  26 februari, 2016 at 18:55

  Undrade just när det var dags för din NY-resa. Du kommer få det riktigt bra och jag ser fram emot att läsa om din upplevelse!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 februari, 2016 at 10:29

   Du kommer ångra dig att du säger att du ser fram emot att läsa om den, för det kommer bli myyyyycket… haha 😉

 • Reply
  Victoria Karlsson
  27 februari, 2016 at 17:43

  Modigt att åka själv! Längtar efter min resa dit om två månader.
  Du får gärna dela med dig av tips!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: