Annan träning än löpning

Bodybalance – en blivande fredagsrutin?

Oj, vad snabbt det blev helg den här veckan? Jag var i och för sig hemma från jobbet några dagar, så det kanske inte är så konstigt. 

Igår smög jag äntligen igång lite lugnt med träningen igen. Och när jag säger lugnt så menar jag lugnt. Jag fick med mig en vän till ett pass Bodybalance efter jobbet. Efter träningen åt vi indiskt, drack en öl och en latte, pratade av oss en stund och tog en relativt tidig kväll. Det var faktiskt en ganska perfekt fredag.

Men Bodybalance? Var är det ens?

Jag gillar verkligen Bodybalance och jag känner att min kropp behöver det. För den som eventuellt inte vet så är Bodybalance ett Les Mills -koncept med en blandning av yoga, pilates och tai chi. Precis som med alla Les Mills-pass byts koreografin ut var tredje månad, och nu är det tydligen de sista veckorna med denna. Lite trist, för jag gillade verkligen denna koreografi. Det blev lite svettigt på maglåten, men annars var det ganska lugnt och mycket sträcka ut och det är precis det jag vill ha! Vissa Bodybalancekoreografier har det varit lite för mycket styrka i min mening, men å andra sidan är ju lite extra styrka förmodligen ingenting dåligt…

Förr i tiden hade jag faktiskt Bodybalance som fredagsrutin, körde det varje vecka innan jag tog helg. Det gjorde så att hela jag blev lugn, arbetsveckans stress som bortblåst. Balanserad liksom. Jag borde verkligen göra det till en rutin igen.

DCIM132GOPRO

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: