Styrketräning

En skottårsdag nu och då. Och hemmaträning.

Idag är det alltså skottdagen. Jag har varit lite förbannad över att den finns, eftersom jag tycker att februari är en lite smått seg månad. Annat var det för åtta år sedan, enligt Timehop som hittade ett event jag arrangerade exakt denna dag. Ja, fast för åtta år sedan då.

 

korridorsfest (1)

Då var jag student och då tog vi vara på varje anledning att ordna fest i korridoren. Jag kan verkligen sakna studentlivet. Inte bara för festernas skull, men alltså, vilket härligt liv det är studentlivet!

Det var skottårsdagen för åtta år sedan det. Denna skottårsdag blev inte riktigt likadan. Det blev tidigt upp, jobba jobba jobba, känna att jag ändå inte hunnit tillräckligt mycket, åka hem, värma matlåda, surra i telefon och till sist ta tag i träningen som inte blev Bodypump enligt plan, men väl ett hemmastyrkepass.

Körde en cirkel med mina kettlebells, med följande övningar:

Axelpress
Marklyft
Goblet squats
Rodd
Russian twists 

Det hela började ganska seriöst, men spårade ur när jag fick lite energi och bestämde mig för att jag ville lägga upp en tramsig video på instagram, där jag dansar med en kettlebell. Det blev i och för sig ganska bra träning ändå, ty det är inte fjäderlätt att dansa runt med 12-kilos i famnen.

kettlebells

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna (orka mera)
    29 februari, 2016 at 22:29

    Ålidhem! Stipendiegränd! Nostalgi ju!!!!!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: