Planering

Ett tack, och veckans plan

Snacka om att det är världsklass på mina bloggläsare alltså. Jag skriver att saker och ting känns jobbiga just nu och får en massa kärlek tillbaka i form av kommentarer och mail (!). Blir alldeles rörd. Jag kanske inte har flest läsare här i världen, men jag har fasen de bästa. Med det sagt: kommer nog aldrig kunna sluta blogga, eller ens ta en paus, men jag behöver nog börja fundera mer på vad som är viktigast här i livet, och det är ju varken bloggen eller löpningen eller antal likes på Instagram, även om det är skitkul att springa Göteborgsvarv och midnattslopp och skriva om det.

Men nu släpper vi det lite. Ingen idé att älta. Det är ju faktiskt en ny vecka, äntligen sista dagen på februari (japp, snart har vi överlevt februari!), och denna vecka ska jag börja träna lite mer fokuserat för att nå mitt halvmaramål i maj. Vill ju också gärna bli lite snabbare på milen inför seedingsloppet 20 mars, även om tiden känns lite knapp. Meeen… Planen för veckan blir, med reservation för någon liten oförutsedd ändring:

Mån: Bodypump
Tis: Löpning, intervaller
Ons: Vila
Tors: Löpning och core
Fre: Vila
Lör/ sön: Löpning, distans 60 min

DCIM132GOPRO

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lina
  29 februari, 2016 at 12:34

  Toppenläsare verkar du ha!
  Apropå planering, haha. Bra planering du har 🙂

 • Reply
  Åsa
  29 februari, 2016 at 12:55

  Bara kort från en som vet och som stundtals kämpar (och som skriver om det): Man FÅR ha dåliga dagar. Och veckor. Och jag tycker absolut att man får skiva om det. Livet är faktiskt inte så där perfekt som på Facebook!
  Ta nu djupa andetag, se in i den nya veckan och grip dig an ditt nya veckoschema. Lär bli en bra vecka!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 februari, 2016 at 21:09

   Tack för pepp! Och ja, visst är det så, livet är inte fantastiskt hela tiden.

 • Reply
  Fredric
  29 februari, 2016 at 13:18

  Klart du inte slutar blogga, du är ju bloggosfärens Katy Perry… och löpning tre gånger samma vecka… och core… jag känner att du kommer att springa fort i vår…

 • Reply
  Börja Spring
  29 februari, 2016 at 20:35

  Härligt med sådana läsare 🙂

 • Reply
  Happy
  1 mars, 2016 at 01:48

  Februari är årets värsta månad och tisdag veckans tristaste dag… Så jag tänker att imorgon blir det bättre. Mars OCH onsdag ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: