Sammanfattning

Äntligen!

Alltså inte för att vara den negativa i församlingen, men satan i gatan vad det är skönt att februari är slut, tycker ni inte? Jag har uppenbarligen någonting emot den månaden och i år var den dessutom extra osnäll mot mig, så good riddance, som man säger.

Så här första dagen på mars månad passar det bra att blicka framåt, att med positiva tankar försöka vända den här negativa spiralen jag har varit i. Är jag inte himla klok ibland, va? Men först ska vi blicka bakåt, för vilket månadsskifte är komplett utan en summering av träningsmånaden som gick? Säg mig det du, om du kan.

Totalt tränade jag 14 timmar och 10 minuter. Med tanke på att sportlovet stod för typ sju-åtta av de timmarna så har jag ju varit lite väl stillasittande annars kan tyckas, men då får vi faktiskt räkna bort några sjukdagar också. Och så har jag börjat cykla till jobbet nu också, så jag får en massa bonusvardagsmotion, hurra för det! Jag sprang väldigt lite i februari, nämligen prick 15,2 km (okej, löpbandspassen är inte inräknade där men ändå, vad hände där!?). Jämför man med februari förra året då jag sprang 73,56 km kan man ju undra vad jag egentligen har pysslat med den senaste tiden. Dags att steppa upp löpningen nu med andra ord!

februari

Okej, och så skulle vi blicka framåt och vara positiva en stund! Här är några saker jag vill göra i mars:

 • Springa mer än jag gjorde i februari (lätt åtgärdat).
 • Dricka kaffe utomhus.
 • Ta en promenad eller löptur i Änggårdsbergen (fattar inte att jag inte har gjort det ännu, trots mer än fem år i Göteborg).
 • Åka till New York. (Wooop! Ska jag ju göra!)

DSC07527

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 mars, 2016 at 17:15

  Tycker februari varit bra. Bättre än vanligt för en februari. Men mars låter ju lite vårigare. Det kan ju inte bli annat än jättebäst!

 • Reply
  Mari
  1 mars, 2016 at 19:56

  Mars är välkommen =)

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  1 mars, 2016 at 22:26

  Gillar också det faktum att det är mars nu. New York, fy bubblan vad härligt!

 • Reply
  Rund är också en form!
  2 mars, 2016 at 20:28

  Februari är hundra gånger bättre än JANUARI tycker jag. DET är en tråkig månad. Uscha…. 😉

 • Reply
  Q-Vinna
  2 mars, 2016 at 21:50

  Januari – bläig, februari -bättre (i år mkt bättre än annars p.g.a. inga sjukdomar) och mars – bästa vintermånaden. Välkommen mars!

 • Reply
  Johannes Sundlo
  2 mars, 2016 at 22:09

  Äsch! Det var väl en bra månad? 14 träningstimmar är 14 mer än 0.
  Hälsa NYC! Skulle eg. dit den 13:e men nu blev jag föräldraledig istället…

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: