Länkkärlek

Bra saker på nätet. Träningsblogga tipsar!

DSC06492

Eftersom jag varken tränar eller skriver något måttligt inspirerande om träning för tillfället tänkte jag att det kunde passa sig med lite tips om bra saker jag har sett på world wide web senaste tiden. Nu ska jag kanske tillägga att jag sett ganska lite där, eftersom jag mest målat möbler och drömt om hur jag ska göra om hemma. Men här är några guldkorn som jag i alla fall har lyckats plocka upp.

Johannes delar med sig av sina bästa tips för att komma igång med träningen. Sånt är ju alltid bra.

Sara aka Träningsglädje har skrivit om sina senaste tio år i ett enda inlägg. Kul läsning, gillar tillbakablickar.

Elna har lyckats knipa ett drömsamarbete med självaste Craft. Hurra! Undertecknad är något avis.

Ellen driver en blogg som jag ganska nyligen upptäckte. Hon utbildar sig till hälsovägledare så där kan man nog snappa upp en del inspiration till sitt hälsosamma liv. Kolla t.ex. in dessa härliga friluftsiga bilder från min nya favoritplats i Luleå.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Fredric
  3 mars, 2016 at 12:30

  Bra bloggar det där! Komma i gång med träningen är intressant, jag har nyligen tagit upp styrketräningen igen, 10 raka situps och sidoplankan 20 sek (en vänster + en höger) hela två gånger per vecka 😉 Inte mycket med 20 situps per vecka, men man blir faktiskt lite stabilare (märkbart) av det, verkar räcka för mig, allt räknas. Och Luleå bara måste man ju åka till någon gång! Coolt ställe!

 • Reply
  Johannes Sundlo
  3 mars, 2016 at 15:20

  Amen tackar!!

 • Reply
  Ellen [Hälsoboost]
  3 mars, 2016 at 15:27

  Men hallå vilket bra inlägg tänkte jag först och som grädden på moset så såg jag sen att du hade skrivit om mig, så kul! 😀 Tack snälla ♥

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 mars, 2016 at 20:49

   Hehe, klart du ska vara med där, gillar ju din blogg massor! Så kul att få se lite från sin gamla hemstad också 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: