Lopp

Luleå Ice Run

När jag var i Luleå för några veckor sedan tog jag och syster en långpromenad. Bl.a. på isbanan, den där fina. Då vi båda är rätt förtjusta i det här med löpning började vi prata om att det hade varit rätt häftigt att anordna ett lopp på just isbanan. Kul idé, tyckte vi allt, men tänkte också att det vore lite jobbigt när man är så väderberoende. Jag menar, ett lopp långt upp i landet mitt i vintern, det kan liksom vara snöstorm eller rentav 30 minusgrader. Svårt att förutspå.

Och så idag fick jag ett sms av syster. Någon har snott vår idé!

På lördag denna vecka anordnar Bergnäsets AIK ett lopp på isbanan i Luleå. Man kan välja mellan att springa 5 eller 10 km och jag är så fruktansvärt besviken att jag inte kan springa det, eftersom jag är i Göteborg. Seriöst! Och så lite trist att de tog vår idé innan vi hann genomföra den. Seriöööst! Inte för att jag tror att vi någonsin hade kommit så långt med de planerna ändå. Men ändå, seriöst.

Hursomhelst. Hade jag varit i Luleå på lördag hade jag sprungit Luleå Ice Run. Hur ofta bjuds det in till löptävling på isbana liksom? Alla till Luleå!

(Och här anmäler du dig)

kran

isbanan4

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  9 mars, 2016 at 18:20

  Grymt ju! Men lite långt bort…. åter igen, varför är inte Sverige runt?

 • Reply
  Vååår… | mickelina
  10 mars, 2016 at 16:30

  […] ingen som helst förståelse för Träningsblogga:s önskan att åka till Luleå och göra ett Ice-run 😉 ….Kallt, blött och […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: