Allt och inget

Lite pepp på en fredag

Okej, det kanske är på måndagar eller tisdagar eller dylikt som man behöver mest pepp, men det är inget fel på lite fredagspepp heller. Så här kommer den, fredagspeppen, i punktform, utan inbördes ordning.

 • Eventuellt börjar ett nytt träningsmål formulera sig i mitt huvud. Någonting att verkligen bita i efter Göteborgsvarvet. Vi får se, jag återkommer i frågan. Ska sova på saken några nätter, men det jag funderar på känns i alla fall både väldigt roligt och utmanande, så jag hoppas att det blir så. Men ni kan vara lugna, det är inte Nattvasan (även om jag är väldigt sugen på den också).
 • I helgen ska jag ut och äta och ta en öl med en vän jag inte har träffat på ganska precis tre år. Jag skickade ett sms på hennes födelsedag häromsistens, och hips vips hade vi bokat en dejt. Gamla vänner ska man ju vara rädd om, men det är lätt att det rinner ut i sanden ändå. Kan åtgärdas med ett sms dock, tänk på det!
 • Tänker avrunda arbetsveckan med ett skönt pass BodyBalance efter jobbet. Det är ny release idag också, så då behöver jag kanske inte känna mig som den mest förvirrade i rummet. Då är alla andra förhoppningsvis nästan lika förvirrade som jag. Jag kämpar på med att komma igång med yoga och liknande, och tycker att BodyBalance är ett bra första steg för det. Lite yoga, pilates och tai-chi i en salig blandning. Vanligtvis en skön avslutning på arbetsveckan och inledning på helgen.

Har du någon fredagspepp att bjuda på idag? 

DCIM133GOPRO

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  11 mars, 2016 at 23:15

  Jag tycker pepp på pepp är bra jag! Så himla bra råd det där. att höra av sej till en vän en saknat. Ibland kan en ju få för sej att vännen inte bryr sej längre, men så är ju oftast inte fallet: Personen i fråga har bara haft exakt så mycket i livet som en själv har och har tänkt men inte kommit sej för (har själv varit där). Ha en fin helg bästa du <3

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  13 mars, 2016 at 19:48

  Härlig lista!

 • Reply
  Mari
  14 mars, 2016 at 07:33

  Kul med pepp! Tack fina du <3

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: