I huvudet

Saker som är ganska roliga just nu

Att det är premiär för tävlingssäsongen för mig på söndag. Mindre kul är att jag inte kan träna någonting för det, eftersom jag har åkt på en förkylning.

Att det verkligen känns som vår i Göteborg just nu. Mindre kul att det innebär att pollensäsongen närmar sig. Dags att ladda upp med allergipiller alltså. Känner faktiskt redan av att det kliar i ögonen, inbillar jag mig?

Att jag idag fick min placering inför sommarens jobb på språkresa. Det blev Alicante. Mindre kul att jag nu har världens beslutsångest om huruvida jag ska åka eller ej och att jag måste ha bestämt mig senast på torsdag. Hade hoppats på att bli placerad i USA, men Spanien är ju inte fy skam det heller. Men beslutsångesten ändå… Det är ett kul jobb, men rätt slitigt också med otroligt mycket ansvar.

Att jag är så pepp på nya löpäventyr, men mindre kul att jag inte har råd att satsa på alla. Annars hade jag lätt gjort det. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Att Kent ska ut på turné, men mindre kul att det innebär att de sedan lägger ner. En värld utan Kent, vad ÄR det!? Slängde ihop en ”Kents bästa”-lista på Spotify, det var svårt ty jag kunde inte välja bort så många låtar som inte var Kents bästa.

Att det snart är påsk och därmed en resa till NYC som står på agendan. Mindre kul med det? Eh, nej, det finns nog inget?

Ja, det gäller att hålla en balans. Man behöver ju inte se det negativa i allt, men jag ser verkligen inte fram emot pollensäsongen som lägger en jobbig dimma över löpningen, och jag älskar verkligen inte det faktum att jag inte kan träna pga en larvig förkylning. Men jag får se söndagens seedingslopp som en formkoll på milen och som ett bra träningspass om inte annat! Man ska ju vara positiv…

jobb

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Fredric
  15 mars, 2016 at 18:33

  Seedningsloppet är lugnt: är ju inte förrän nästa år, andas djupt 😉

 • Reply
  Linnea
  15 mars, 2016 at 21:06

  Jag vill oxå springa fjällmaraton, verkar så himla najs!

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 mars, 2016 at 21:55

  Halvmaran i sälen säger jag ju! Jag hänger med. 😉

 • Reply
  Lina
  16 mars, 2016 at 08:28

  De pratade idag på Nyhetsmorgon att pollensäsongen börjat. Tror de sa att det var Al som var först ut.
  Lycka till med loppet!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   17 mars, 2016 at 17:13

   Åh, jag såg det jag också. Så segt!
   Tack! Får se om det blir start för mig på söndag, den här förkylningen är envis som få… :O

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  16 mars, 2016 at 22:21

  Åh, är det snart dags för NYC? 🙂 Så himla avis! Inte avis på pollenallergin dock, det låter superjobbigt 🙁

 • Reply
  Mari
  17 mars, 2016 at 09:28

  Fjällmara. Jag hänger på. Jag VILL.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: