Resa

Sommarens stora äventyr – bokat!

Så, planen efter jobbet idag var:

 • lyxa till det med en köpeslatte för att sedan gå raka vägen hem och vara supereffektiv och rätta prov och uppsatser och skriva omdömen.

Men eh. Jag har ju hela helgen på mig… För någonting (ännu) roligare hände!

Jag fastnade i en gruppchatt på facebook. Alltså, kommer ni ihåg hur jag skrev om att jag är sugen på att springa i fjällen? Jomen, jag var tydligen inte den enda. Så idag togs det på allvar upp till diskussion tillsammans med fantastiska träningsbloggare som är helt roliga människor som är helt PÅ att göra saker. Jag älskar folk som är PÅ och kan ta snabba beslut och bara ”Vi kör!”

Med det sagt: jag ska springa halvmaraton i fjällen! Bagheera fjällmaraton i Sälen blir det.

Det är en sådan grym sak med den här bloggen. Att den har fört mig samman med så fina människor, folk som jag inte ens har träffat (jo, en av dem har jag faktiskt träffat, men det var ändå tack vare bloggen då också), men som det ändå känns helt naturligt att boka en resa tillsammans med.

Herregud vad ni är nyfikna på vilka det är jag ska åka med nu. Eller hur? 

Det kommer att bli episkt!

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Mari
  17 mars, 2016 at 19:24

  Kommer blir GALET roligt. Och som du säger, så underbart att det känns helt naturligt att boka ett sådant äventyr med er 🙂

 • Reply
  Camilla Lind
  17 mars, 2016 at 19:52

  Grymt! Kanske vi ses! Jag får komma och heja på (om jag inte springer då…) 🙂

 • Reply
  hopihopi
  17 mars, 2016 at 21:15

  Alltså vad häftigt! jag väntar med spänning på rapporter sedan 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 mars, 2016 at 15:54

   Ja, det blir jättehäftigt! Längtar tills jag får skriva min rapport sedan 😉

 • Reply
  Anders
  17 mars, 2016 at 21:30

  Grymt! ? Det är kul att prova nytt. Jag ska köra mitt första triathlon i sommar, men funderar på en fjällhalvmara oxå.

 • Reply
  minatraningstajts
  17 mars, 2016 at 21:40

  Vad roligt!!! Hejar från distans.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 mars, 2016 at 15:56

   Ja, det blir riktigt kul! Så härligt med folk som ställer upp och hänger med 😀

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  18 mars, 2016 at 06:16

  Åh så roligt. Ser fram mot att läsa om det. 😀

 • Reply
  Lina
  18 mars, 2016 at 08:42

  Åh, vad roligt det låter. Ni kommer få en fantastisk resa och lopp.

 • Reply
  Börja Spring
  18 mars, 2016 at 09:21

  Men wow vad sugen jag också blev på det nu 😀 Måste in och läsa lite 😉

 • Reply
  Men hur svårt kan det vara? - Träningsblogga
  18 mars, 2016 at 15:51

  […] Det visade sig att det var ganska jobbigt, men inte omöjligt. Och snart springer jag den igen. Halvmaraton i fjällen då – hur svårt kan det vara? Säkert jättemycket jobbigare än att springa en […]

 • Reply
  Fredagsfeeling och att inte vilja behöva tacka nej - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar
  18 mars, 2016 at 17:51

  […] på att bygga upp löpningen, det känns så himla roligt just nu. Extra taggad blev jag när Ida frågade om jag ville springa fjällmarathon i Sälen. Nu ska jag i och för sej inte springa det, men taggningen kommer av att jag aldrig mer vill […]

 • Reply
  Ida
  22 mars, 2016 at 06:32

  Vad häftigt det låter. Kommer nog bli grymt!!

 • Reply
  Tillbaka till verkligheten - Träningsblogga
  23 maj, 2016 at 17:03

  […] och fokusera på. Nästa inbokade utmaning kommer under sensommaren då det är dags att springa en halvmara i fjällen! Efter lördagens halvmara på asfalt undrar jag lite stilla hur jobbigt det egentligen kommer bli […]

 • Reply
  Vi som åker till Sälen och springer fjällhalvmara - Träningsblogga
  9 juni, 2016 at 16:52

  […] Som vanligt går tiden så himla snabbt, så Sälen som kändes så långt borta när jag bokade (i mars!) börjar nu komma närmare och närmare… När det bokades tänkte jag att ”herregud, […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: