I huvudet

En utmattande pärs

DCIM133GOPRO

Dagen startade bra. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne osv. Hade jag inte fortfarande varit förkyld (alltså, vad händer!?) hade det varit den perfekta dagen för ett långpass löpning. Istället blev det ett långpass pärs. 

Klockan 12 släpptes biljetterna till Kents avskedsturné. Klockan 11 var jag redo på Ticnets hemsida. En och en halv timme senare, en halvtimme efter biljettsläpp, en halvtimme av frustration och ångest, då släpptes jag in till biljettköp. Ungefär en minut efter alla biljetterna till Göteborgsspelningen var slutsålda. Detta ledde i sin tur till att jag bröt ihop. Och inte ”bröt ihop” i stil med blev lite arg och less utan bröt ihop i stil med tårar som sprutar, apati inför att någonsin engagera mig i någonting igen. Ångesten över att aldrig någonsin i hela mitt liv få se Kent igen, den blev för stor. Det kanske säger något om i vilken form jag är nuförtiden (lättkränkt och livskrisig och utan träning).

Så småningom släpptes det biljetter till en extrakonsert, jag fick Scandinaviums förmodligen bästa platser och livet blev plötsligt värt igen. Men det skrämmer mig lite, det där att jag så lätt bröt ihop över att inte få gå på en konsert.

Det var en pärs, och den gjorde mig totalt utmattad. Faktiskt så pass utmattad att det enda jag orkade göra resten av dagen var att ta en kort promenad för att sätta mig mot ett stenblock och suga i mig lite sol. Visserligen skönt det, men… är det normalt att bli totalt utslagen av ett biljettköp? Det känns inte så.

Måtte jag bara få komma igång med träningen snart igen!

DCIM133GOPRO DCIM133GOPRO

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jojo
  19 mars, 2016 at 21:09

  Och imorgon öppnar Vasaloppssnmälan…

  • Reply
   Jojo
   19 mars, 2016 at 21:11

   För de som vill utsätta sig för den stressen alltså. 83 sekunder tog det visst i fjol innan platserna var slut.

   (Försöker kommentera från mobilen, fingrarna slant snabbare än vad jag hann skriva klart) 🙂

   • Reply
    Träningsblogga - Ida
    21 mars, 2016 at 20:13

    Hehe, för min del blev det till att hoppa in i duschen prick när platserna släpptes. För att undvika att göra något dumt alltså 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: