I huvudet

Icketräningsblogga

Vilken enormt gnällig period jag är inne i nu! Men det blir ju så när man inte får träna. Idag skulle jag springa Göteborgsvarvets seedingslopp, och förutsättningarna är fantastiska! Ja, alltså väderförutsättningarna: strålande sol, runt 10 grader och knappt någon vind (på en flack bana). Nästan läge för pers va! Men övriga förutsättningar är ju kass, eftersom jag låg uppe och hostade hela natten (igen). Så nej, det blir inget lopp för mig idag.

Och med den peppiga inledningen, här är några saker jag längtar efter nu:

* Att springa
Jag tror aldrig jag har längtat så här mycket efter att få springa. Det bara skriker vår om vädret och med två roliga springutmaningar inplanerade (Göteborgsvarvet och Fjällhalvmaraton) så vill jag ju bara komma igång med träningen.

* Att ”bli klar” med jobbet
Alltså, är man lärare blir man aldrig klar med något, eftersom det bara kommer nytt, nytt, nytt hela tiden. Men nu vill jag bara bli klar med all rättning, alla omdömen inför utvecklingssamtal och så alla utvecklingssamtal då. Rättningen planerar jag att bli klar med idag (om jag bara kommer igång någon gång), och allt det andra ska vara klart senast på onsdag. Det känns nästan omöjligt, men det är bara att köra. För sedan är det ledighet som gäller, och det är ju en bra morot.

* New York, New York
När all rättning och alla utvecklingssamtal är gjorda, då är det påsklov och då är det dags för New York. Ja, alltså om en vecka morgonjoggar jag i Central Park (om jag är frisk då vill säga!!). Det känns lite overkligt, är inte riktigt mentalt med på att jag ska åka dit redan till veckan.

jobba

Istället för att springa.

 

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Börja Spring
  20 mars, 2016 at 12:13

  Så tråkigt att missa ett sådant lopp, förstår att det känns tråkigt. Håller tummarna för att du snart kan springa igen! Har själv kommit igång igen med träningen och så skönt det är, igår sprang vi faktisk lite även om det inte var jättelångt men lite sådär lagom för min kropp. Idag ska jag göra den där yogan jag skulle gjort för länge sedan, min kropp behöver det nog extra mycket idag 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 mars, 2016 at 20:04

   Ja, snart vill jag verkligen springa igen! Har en jäkla hosta som ALDRIG vill släppa. Snart trotsar jag och kör ändå 😉 Gott med yoga också!

 • Reply
  Camilla Lind
  20 mars, 2016 at 14:24

  Så typiskt! Krya på!

 • Reply
  Mari
  20 mars, 2016 at 15:09

  Snart så fina du <3 Men jag förstår hur det känns…Och du, tänk…snart får du traska, ja till och med springa runt på New York´s gator. Snart är du där. Det kommer gå snabbare än vad du tror. Kramar

 • Reply
  Rund är också en form!
  20 mars, 2016 at 16:53

  Förstår frustrationen. När det är sånt här väder, vill man ju bara vara ute och springa!
  Krya-kramar!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  20 mars, 2016 at 19:47

  Man längtar aldrig så mycket efter att springa som när man inte kan. Jag blir dessutom avis på alla som springer och vill helst inte veta om att de gör det….
  Men du. New York! Så fantastiskt att ha just det i pajpen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 mars, 2016 at 20:07

   Jag blir inte bara avis, jag blir rentav förbannad… :O
   Men ja, New York New York! 😀

 • Reply
  Caroline Andersson
  20 mars, 2016 at 19:54

  Hoppas du kan komma ut på en runda snart! Krya på dig!

 • Reply
  Fredric
  20 mars, 2016 at 23:06

  Är också sugen på att jogga, har inte sprungit sedan förra året (har bytt skorna mot sadeln, pga. vänster fot). Ska bli kul att testa igen, men det är ju ingen ko på isen, knappt vår än. Testa att göra en infusion på anis och fänkol (gör en blandning med lika delar, från kryddhyllan i butiken) och sedan tar du 3-4 krm i en mugg, häller på kokhett vatten och så 1 tsk honung och väntar 10 min.

 • Reply
  Matsdotter
  21 mars, 2016 at 15:06

  Åh, hoppas sååå att du blir kryar så du får en härlig morgonjogg i central park 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   21 mars, 2016 at 20:09

   Jaaa det hoppas jag med! Och gör jag inte det så tar jag mig nog en morgonjogg där ÄNDÅ. :O

 • Reply
  Åsa
  21 mars, 2016 at 17:31

  Åh, det var så synd att du inte sprang igår! Det hade varit jättekul att se dig IRL och heja på dig!

 • Reply
  Lina
  22 mars, 2016 at 21:00

  Hej! Såg dig allt i Stadiumreklamen idag! 🙂 hoppas du mår bättre snart. Mvh Lina (en trogen följare som aldrig komenterar, utan bara inspireras till tusen av din blogg! 😉 )

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: