Allt och inget

Effektivitet och mystiska paketavier

mantra

För första gången på ett bra tag var jag riktigt pepp på måndag. Alltså, jag är väl inte emot måndagar i vanliga fall, men det är sällan jag är glad på grund av att det är måndag. Men det var jag idag. Har megamycket jobb att göra i veckan, och kände att jag bara ville komma igång med det någon gång bara för att få det gjort. Skrev ett litet mantra också (Tänk på New York) – och jäklar i min lilla låda vilken effektiv dag det blev. Det är ju en fördel också med att inte kunna träna; ingen träning att stressa iväg till…

När jag kom hem från jobbet efter alldeles för många timmar där, då var jag på ganska bra humör pga supereffektiv arbetsdag. Möttes samtidigt av två mystiska paketavier på hallgolvet. Bara att vända om i dörren och ge sig ut igen. Och hörni, ni vet den korta promenaden från postombudet som plötsligt blir jättejättelång eftersom man ju inte kan ställa sig och riva upp ett paket mitt på vägen?

paket

Väl hemma fick jag äntligen slita upp mina paket och det ena innehöll ingenting mindre än en stor dos hybris: en hel löparstass från Craft, bara så där. Kan ju inte påstå att springsuget blev mindre direkt…

hejida

Ni kommer förmodligen så småningom att få se vad det var för en löparstass, men jag känner redan att jag kommer susa fram i de kläderna. Som ett spjut! Här är en liten sneak peek:

craft

Och vad det var i det andra paketet, det lovar jag såklart också att berätta en vacker dag. Oj vilka cliffhangers hos Träningsblogga idag!

Förkylningshelvetet till trots: ändå en bra måndag! 

nu3

 

 

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  Mari
  21 mars, 2016 at 20:32

  Men lägg av!! Den där jackan från Craft har jag kikat på, tur att jag fyller år snart haha 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 mars, 2016 at 16:10

   Aaaah den är så fin, är så glad för den! Ska bli kul att provspringa den också 😀

   • Reply
    Mari
    23 mars, 2016 at 21:37

    🙂 Det förstår jag!

 • Reply
  Börja Spring
  21 mars, 2016 at 21:01

  Åh Crafts kläder är så sköna! Sitter i deras ena tröja ikväll som jag lyckades fynda på en köp&sälj sida och sedan dess är den använd typ dagligen utom när den behöver tvättas 🙂

 • Reply
  Cecilia
  21 mars, 2016 at 21:10

  Vilken måndag, vad roligt med paket och inte vilket som helst 🙂

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  21 mars, 2016 at 21:41

  Är så avis på ditt Craftpaket! Visst är det okej att vara avis om en samtidigt är glad för din skull och tycker att du är så himla värd det? <3

 • Reply
  Helena Enqvist
  21 mars, 2016 at 22:22

  haha och ja gick direkt till det där med paketen 😉 Snyggjacka helt klart! Som Charlotta säger, du är så värd det!

 • Reply
  Johannes Sundlo
  22 mars, 2016 at 00:32

  Gött! Nu kommer du bli extra snabbt NYC!
  Var ska ni bo?

 • Reply
  Anna (orka mera)
  22 mars, 2016 at 07:19

  Älskar Craft. Mitt paket innehöll samma jacka fast i turkos/gult. Helt fantastiskt fin. Vill bara använda den, hoppas det kan vara en morot så god som någon för min skitans vad. Hoppas din har samma effekt på förkylningen!

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  22 mars, 2016 at 09:15

  Älskar Crafts kläder!

 • Reply
  hopihopi
  22 mars, 2016 at 09:58

  vad kul! Två paket på samma dag dessutom, dubbellycka!

 • Reply
  Helena
  22 mars, 2016 at 10:49

  Wow! Lyxigt!! Jag vill så gärna ha Crafts löpartäckkjol!

 • Reply
  Anna Jansson
  22 mars, 2016 at 10:59

  Dubbelpaket! lyxigt värre!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 mars, 2016 at 16:18

   Ja eller hur! Blev lite ställd av att få dubbelpaket så där på en helt vanlig måndag 😀

 • Reply
  Ellen [Hälsoboost]
  23 mars, 2016 at 21:21

  Men åh! 😀 Älskar craft, så bra (och snygga!) kläder!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: