Löpning

6 veckor till halvmaraform

Som ni vet, ni som tränar, så är det lätt att deppa ihop totalt när man plötsligt inte kan träna. Som vid en förkylning eller en skada. Eller, jag gissar att ni vet. Jag deppar i alla fall ihop. Kanske inte totalt, men ganska mycket.

Sådana gånger kan det vara bra att påminna sig om att man faktiskt har överlevt förkylningar och magsjukor förr. Ja, när man tänker efter är en liten sjuka faktiskt ett jättelitet problem här i världen.

Men vi tar ändå ner det en nivå eller två och går in på specifics.

Visserligen fick jag andra blocket i träningsprogrammet till Göteborgsvarvet skickat till mig igår, och visserligen har jag inte ens utfört ett enda pass (eller ja, kanske ett) i första blocket. Men! När jag tränade för mitt första Göteborgsvarv, då började jag köra specifikt för det bara sex veckor innan. Har således hela två veckor på mig innan det är skarpt läge! Bara att göra sig bekväm på sofflocket nu då. Panik schmanik.

Här hittar du träningsprogrammet jag körde förra gången. Sex veckor till halvmaraform, kaboom.

varvet

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  23 mars, 2016 at 20:31

  Det kommer gå kanonbra! Och går det inte kanonbra, så går det ändå. Life happens. 😉
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 mars, 2016 at 21:08

   Jamen så är det ju. Livet och förkylningar och allt det där. Man gör ju så gott man kan, och det är väl huvudsaken! 😀

 • Reply
  Mia
  23 mars, 2016 at 20:57

  No panic! Det ordner sig Ida 🙂 Kroppen och psyket är två mycket coola ting. I kombination kan de uträtta stordåd. Kram

 • Reply
  Anna (orka mera)
  24 mars, 2016 at 07:52

  Life happens. Tack Malin för dagens citat! Och det har visst hänt både dig och mig, Ida. Hoppas våren skrämmer slag på din förkylning nu så du får ute och nöta löparskor! Så förtjänt av det ju!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 mars, 2016 at 16:51

   Ja, ett bra citat det faktiskt! 🙂
   Det känns som att förkylningen är på väg bort så förhoppningsvis kan jag börja nöta löparskor snart igen, längtar!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: