Resa

Nu åker jag!

I skrivande stund ligger du med stor sannolikhet och sover, ty klockan är tidigt en lördag. Själv sover jag inte, för det är strax dags för mig att bege mig mot flygplatsen för min efterlängtade resa till New York. Bloggen kommer såklart att uppdateras under veckan, så det är bara till att klicka in sig här som vanligt. I veckan blir det dessutom lite extra speciellt ty jag har bjudit in kloka bloggare att sprida sina kloka tankar precis här. Det blir flera gästinlägg under veckan, det vill du inte missa!

Vill du hänga med mig i New York utan större tidsfördröjning tycker jag att du ska ta och börja följa mig på Instagram, om du nu inte redan gör det. Där kommer det förmodligen uppdateras ganska så frekvent, för sådan är ju jag.

Klick klick -> @traningsblogga på Instagram

Och så finns jag ju faktiskt på Facebook också.

Nu åker jag!

peace

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mari
  26 mars, 2016 at 06:40

  Hoppas resan går bra nu <3 Njut av semestern!

 • Reply
  Madde
  26 mars, 2016 at 08:09

  Ha nu en go resa och visa oss massa bilder ifrån New York

 • Reply
  Cecilia
  26 mars, 2016 at 08:26

  Ha det superduper roligt och jag ser fram emot mängder med bilder!!

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 mars, 2016 at 09:17

  Enjoy!! 😀

 • Reply
  Victoria Karlsson
  26 mars, 2016 at 20:49

  Trevlig resa!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: