Resa

Easter Parade

DSC08209

Vänner!
New York än så länge:

 • massa promenerande
 • massa shopping
 • massa promenerande
 • massa promenerande

DSC08217

Och så en himla massa fotograferande på det. Alltså, vi går så mycket. Önskar att jag hade tänkt på att ha Polarklockan på mig hela tiden så jag hade vetat exakt hur mycket. Statistik är ju kul. Men jag får nöja mig med att berätta att det är jättemassor.

Och så, som sagt, fotar jag väldigt mycket. Och det mesta vill jag visa er. För vad är väl bilder om man inte får visa dem för folk? Så bered er på massa NYC nu och några dagar framöver, för det kommer nog att bli en kavalkad…

Bilderna i detta inlägg är från Easter Parade på påskdagen. Tydligen en New York-tradition sedan mer än 100 år. Den verkade gå ut på att folk tar på sig roliga hattar och sedan fotograferar andra människor dem. Det var stort, det var mycket folk och tv-kanaler på plats. Det roligaste var gubben som gick upp och ner med en cigarr i munnen i väntan på att bli fotad. Och fotad blev han. Av andra gubbar.

DSC08233

DSC08221 DSC08223 DSC08236

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Madde
  30 mars, 2016 at 05:43

  Ser fram emot att bli bombarderad med foton. New York står högt på listan på städer att besöka hos oss.

 • Reply
  Reach Your Goal
  30 mars, 2016 at 08:23

  Åå New York, vad jag ser fram emot att få se bilder, blir så sugen på att åka dit igen bara.. 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  30 mars, 2016 at 14:43

  Bilder kan man inte få för mycket av! Väntar med spänning!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   31 mars, 2016 at 03:14

   Bra, för det lär nog bli en hel del! Fast idag när jag var på världens finaste ställen glömde jag att fota pga så mysigt. Aningen klantigt 😀

 • Reply
  Mari
  30 mars, 2016 at 15:42

  Säger som Anna, bilder kan man inte få för många av. Toppen ju! Och fint har i det ser jag….. är inte alls avis 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: