Resa Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Träningsklädesshopping i New York

31 mars, 2016

Alltså, det är rätt slitsamt det här med storstadssemester. Man ska hinna se en massa kända byggnader och dylikt och så ska man hinna shoppa, och hörni, det tar tid! Och energi! Först ska man hitta överallt, och sedan ska man gå överallt och så ska man prova kläder och stå i köer. Ryggen värker och plånboken svider.

NYC2

Nämen, skämt åsido: fasen vad jag har övertrasserat min budget. Det finns så mycket att handla i den här staden! Man borde få åka på shoppingresa hit minst en gång i halvåret. Känns kanske lite orimligt dock. Och det känns kanske också lite jobbigt att jag nog kommer få leva på nudlar fram till nästa löning, men det får det väl vara värt.

Herregud, så ytlig jag är ibland. Men man måste ju passa på att köpa sådant som inte går att köpa i Göteborg. Ju! (Okej, jag vet att man kan köpa Converse i Göteborg, men utöver det). Men nu är shoppingen avslutad (lovar!) och avslutade den storartat genom att köpa det viktigaste man kan köpa här i världen… wait for it… träningskläder!

Träningstajtsparadiset på Victoria’s Secret

vsxsport

Att jag skulle köpa träningstajts på Victoria’s Secret var det inget snack om, det gjorde jag även förra gången. Åker du till NYC så kan jag rekommendera Victoria’s vid Herald Square, åk ner en trappa och njut av att vara i mönstrade-träningstajts-paradiset. Testade minst tio par och ville köpa alla, men fick nöja mig med lite mindre än så…

Två par tajts, och så världens snyggaste löparshorts. Längtar ihjäl mig efter att få träna i dem. Mmm, värda varenda dollar.

runshort victoriassecret victoriassecret1

 

 

 

 

 

16 Comments

 • Reply Camilla Lind 31 mars, 2016 at 17:53

  Åh!!! Så avis 🙂

 • Reply Anna (orka mera) 31 mars, 2016 at 20:52

  Men åååh! Vad kul! Jag vill också shoppa loss på träningskläder! I New York. De där shoppingresorna du ska börja med…. säg till om du behöver någon som bär påsarna? 🙂

 • Reply Victoria Karlsson 31 mars, 2016 at 20:57

  ÅÅ vad jag längtar till min USA-resa nu!

  • Reply Träningsblogga - Ida 1 april, 2016 at 14:59

   Åååh avis på dig som har en USA-resa att se fram emot! Min är snart slut 🙁

 • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 31 mars, 2016 at 20:59

  Dog redan på facebook när jag såg shortsen skymta förbi: SÅÅÅÅ snygga! Sällar mej till aviskören 😀

 • Reply Linnea 31 mars, 2016 at 22:17

  Shortsen var ju helt sinnessjukt snygga!!

 • Reply Johannes Sundlo 1 april, 2016 at 08:10

  Snyggt!
  Hoppas du har gjort Macys nu innan du avslutade din shopping… =)

 • Reply Rund är också en form! 1 april, 2016 at 19:54

  Verkligen galet snygga!!

 • Reply Emmi - explorista.se 1 april, 2016 at 23:53

  Så snyggt, älskar färgerna och mönstren! 🙂 Njuuuut!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: