Resa

Top of the Rock

DCIM133GOPRO

Ojojojoj, dagarna går snabbt och flyter ihop i varandra här i New York. Men så är det väl alltid när man är på semester. Första dagen känns evighetslång och sedan går allt så snabbt och man hinner inte med eller ens orkar med allt man egentligen skulle vilja göra. Men vi jobbar på bra och betar av saker. En dag löste vi in föräldrarnas julklapp från mig och åkte upp till toppen av Rockefeller Center. Såklart ett måste! Gjorde Top of the Rock även i somras när jag var här, men då på kvällstid.

empirestatebuilding empirestate idatopoftherock

Man förstår ju hur stort New York är när man står där uppe. Och man förstår verkligen hur stort Central Park är, herregud! Undrar lite hur många gånger Redbergsparken skulle få plats i den? Kanske något att undersöka. Och hörni, ser ni ganska högt där i parken, den lilla (ganska stora) sjön? Eller ja, reservoaren. Det är den där Jackie Kennedy-reservoaren som man springer runt. Så mäktig mark att springa på!

topoftherock centralpark

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  1 april, 2016 at 19:02

  Mäktigt, ja bara förnamnet. Vill också dit nu =)

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 april, 2016 at 19:55

  Coolt! (Men jag hade fått höjdskräck….) 😮 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 april, 2016 at 23:19

   Ja, coolt! Faktiskt förvånad att jag inte får höjdskräck där uppe… Men det är ju tack o lov många glasskivor där uppe så man inte kan ramla ner… Haha, det kanske underlättar höjdskräcken lite 😉

 • Reply
  Katrin -Katrins äventyr
  1 april, 2016 at 21:24

  Tack för att du kickat igång mitt NYC-sug!! Håll tummarns för att jag får ihop en höstresa!

 • Reply
  hopihopi
  1 april, 2016 at 21:24

  Härliga bilder!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: