Löpning

Full fart mot halvmaran!

Den där insikten jag fick, att det var 47 dagar kvar till Göteborgsvarvet, jamen den slog mig rätt hårt igår. Det är så lätt att skjuta på saker till morgondagen. Träning, rättning, tvättstuga… Ja, ni vet. Det är lätt att tänka ”Men Göteborgsvarvet är ju inte förrän i maj, det är jättelång tid kvar”. Och rätt vad det är så är det april, och faktiskt inte jättelång tid kvar till maj.

Det är ju inte så att jag börjar från noll med löpningen, jag fattar ju det. Har sprungit en del under vintern så någon slags grund har jag väl, men jag har verkligen inte tränat så mycket som jag borde. Och då ska vi inte ens tala om styrketräningen som tyvärr har varit nästintill obefintlig. Nej, är det någonstans man inte kan leva på gamla meriter så är det verkligen när det gäller träning. Att jag sprang 22 km i november betyder inte att jag kan springa 21 km i maj – om jag inte tränar.

Igår kväll tog jag en löptur. Det var inte som att springa i Central Park direkt, men löpning är ändå alltid löpning. Det blev bara 5 km, och bara skriver jag eftersom jag ju faktiskt ska springa en halvmara… Jag ser det passet som det första officiella i halvmaraträningen! 5 kilometer är ändå 5 kilometer fler än inga kilometer alls.

goteborg

Löpning i solnedgång är ändå en fin sysselsättning. 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  5 april, 2016 at 15:50

  Härligt att vara igång!

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  5 april, 2016 at 16:05

  Insikter är väl alltid härliga 😉 du kommer klara det, nu är du ju igång. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 april, 2016 at 11:45

   Ja, det kommer nog att gå! Bara jag får hålla mig hel och frisk nu så 🙂

 • Reply
  Cecilia
  5 april, 2016 at 18:13

  Det kommer att gå kanon 🙂

 • Reply
  Pyramidintervaller - Träningsblogga
  6 april, 2016 at 08:53

  […] måndags tog jag en löprunda enligt plan, och igår, trots extrem himla trötthet pallrade jag mig till gymmet efter jobbet för […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: